Ledige stillinger i DNT Oslo og Omegn

Her legges alle ledige stillinger i DNT Oslo og Omegn ut. 

Dessuten finner du informasjon om arbeidet som sesonghjelp på de betjente hyttene våre her. 
Enda litt lenger ned på siden finner du informasjon om hvordan du kan bli frivillig i DNT Oslo og Omegn. Vi har over 700 frivillige som gjør en formidabel innsats: Hyttedugnader, merking og vedlikehold av stier og ruter i fjellet og marka, turplanlegging og turledelse, for å nevne noe. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledige stillinger 

Sesonghjelp på betjente hytter:

Har du lyst på jobb ved en av DNT Oslo og Omegns betjente hytter? Det er bestyrerne på hver enkelt hytte som ansetter sesonghjelp både sommer og vinter. Ta kontakt med hytta direkte for å søke jobb. Kontaktinformasjon for våre betjente hytter finner du her.

Stavanger turistforening, Trondhjems turistforening, Drammen og Oplands  turistforening , Telemark turistforening, Kristiansund og Nordmøre turistforening, Ålesund turistforening m.fl. har også betjente hytter. Kontaktinformasjon til disse foreningene finner du via dnt.no  og ”DNT der du bor”. På UT.no kan du også søke deg fram til alle DNTs betjente  hytter.

Mange av de betjente hyttene i fjellet trenger sesonghjelp.  Her er Bjørnhollia turisthytte.
Mange av de betjente hyttene i fjellet trenger sesonghjelp. Her er Bjørnhollia turisthytte. Foto: Kari Merete Horne

Hyttevakt på selvbetjente hytter i fjellet:

Har du lyst til å tilbringe sommeren i fjellet og gjøre en innsats som hyttevakt for DNT Oslo og Omegn? Foreningen søker etter hyttevakter til selvbetjeningshyttene i områdene Langsua, Jotunheimen, Breheimen, Dovrefjell, Skarvheimen, Femundsmarka og Hardangervidda i månedene juli og august.

Les om å være hyttevakt på fjellet og hvordan du blir hyttevakt.

Olavsbu i Jotunheimen har hyttevakt om sommeren.
Olavsbu i Jotunheimen har hyttevakt om sommeren. Foto: Sindre Thoresen Lønnes

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bli frivillig i DNT Oslo og Omegn:

Som frivillig i DNT Oslo og Omegn kan du være med på hyttedugnader, merking og vedlikehold av stier og ruter i fjellet og i marka, turplanlegging og turleding. Les mer om å være frivillig i DNT Oslo og Omegn her.

Foto: Cecilie Brask