Søndagsturer i Marka

Foto: Linn Skarbøvik

Søndag er en fin tur dag. Har du lyst til å bli med oss på lengre turer på sti og oppleve Marka utenfor skogsbilveiene? På søndagsturer i Marka inviterer lokalkjente turledere til varierte og hyggelige turer. Turene går fra sentrale oppmøtesteder i nærheten av Marka med gode kollektivmuligheter. Turene passer for folk i alle aldere som kan gå opptil fire timer på sti. Pakk tursekken med mat og drikke, ta på gode tursko og nyt søndagen i Marka.

Pga av pandemien er det dessverre et begrenset utvalg av søndagsturer i 2021

INTERNASJONALE SØNDAGSTURER

Ca. 1 gang i måneden arrangerer vi internasjonale søndagsturer. Vi går på stier og grusveier til ulike turmål. Noen ganger går turene innom et serveringssted der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, men det blir som regel rast ute der vi nyter medbragt mat og drikke. Noen ganger tenner vi bål. Varighet 3-4 timer. Alle turene blir ledet av DNT-turledere. Se etter røde turlederjakker eller turledervester.

Turene er åpne for alle. Vi går til fots hele året. Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver.

Se oversikt over våre Internasjonale søndagsturer her.

SØNDAGSTURER MED SENIORGRUPPA

Gruppa arrangerer hyggelige turer på torsdager og søndager. Det kreves ikke påmelding, verken til turene eller møtene, så bare møt opp. Seniorgruppa er en dugnadsbasert gruppe i DNT Oslo og Omegn for alle medlemmer over 60 år.

Se oversikt over alle turene med Seniorgruppa her.

TURER MED VANDREGRUPPA

Vandregruppa arrangerer også noen søndagsturer. Turene organiseres gjennom dugnad og frivillighet. Målgruppa er folk mellom ung og senior, likevel er alle DNTs medlemmer, uavhengig av alder, velkomne til å delta på fellesturer med Vandregruppas.

Se oversikt over Vandregruppas turprogram.