Markabrigaden

Hvert år finner stadig flere stien ut i Marka og inn på en av hyttene til Turistforeningen. Nå trenger vi din innsats! Oslomarka har 31 ulike hytter spredt ut over hele Oslomarka. Vil du bli bedre kjent Turistforeningens tilbud i Marka, møte nye mennesker og samtidig ta i et tak?

Motorsagkurs for Markabrigaden
Motorsagkurs for Markabrigaden

DNT Oslo og Omegn har 31 ubetjente hytter i Oslomarka og i tillegg har vi den betjente Kobberhaughytta og Sæteren Gård. Totalt har vi over 26 000 overnattinger per år hvorav de ubetjente hyttene i 2019 for første gang huset over 20 000 gjester.

Markabrigaden er et initiativ hvor vi arrangerer dugnader for å sikre vedforsyningen på de ubetjente hyttene. Frivillige bygger pt. opp et eget snekkerverksted på Skar leir.

Liker du å jobbe med ved og andre ting eller kan tenke deg å ta i et tak på en av hyttene? Markabrigaden arrangerer veddugnader pt. på Skar leir. Kontaktperson er Janet Bydal, tlf. 916 98 675/janet.bydal@dntoslo.no

Er du nevenyttig og vil jobbe med vedlikeholdsarbeid? Markabrigaden arrangerer vedlikeholdsdugnader. Kontaktperson er Roy Erik Sund, 913 41 541/res@dntoslo.no