BLI FRIVILLIG
Foto: Sindre Thoresen Lønnes

DNT Oslo og Omegn har over 700 frivillige som er med å gjøre en innsats både i fjellet og i Oslomarka. Som frivillig kan du være med på hyttedugnader, merking og vedlikehold av stier i fjellet og i Marka, turplanlegging og turleding.I tillegg er det mulig å være med på arrangementer som skjer i Oslo-området. Finn din dugnad og bli med!

Åpen Kafé

Vi inviterer til Åpen Kafé andre torsdagen i hver måned. Dette er en hyggelig møteplass enten du bidrar som frivillig eller bare er litt nysgjerrig på hvilke dugnadsmuligheter som finnes, i Marka/ved sjøen eller på fjellet.  

Velkommen til Storgata 3, 3. etasje, mellom klokka 11.00 og 13.00. Neste kafe blir torsdag 6. april. Denne torsdagen blir det fokus på stiene i marka. Markainspektør Dag Olav Brækkan forteller om utviklingen de siste årene og tar også med noen inntrykk fra stortingsmeldingen om Friluftsliv. En liten påske-spørrekonkurranse blir det også til slutt! Vel møtt.

Vil du lede turer lokalt eller på fjellet? Bli turleder 

Våre turledere er organisert i Turledergruppa. Engasjer deg og bli med!

DNT Oslo og Omegn drifter mange hytter og et stort rutenett ved hjelp av dugnadsinnsats i Marka. Bli med!

DNT Oslo og Omegn har ansvaret for 82 turisthytter og mer enn 4000 km T-merka ruter i fjellet. Vedlikeholdet foregår på dugnad. Bli med! 

DNT Oslo og Omegn har 8 lokale turlag i Oslo og Akershus. Finn ditt nærmeste og bli med!