BLI FRIVILLIG
Foto: Sindre Thoresen Lønnes

DNT Oslo og Omegn har over 1800 frivillige som er med å gjøre en innsats både i fjellet og i Oslomarka. Som frivillig kan du være med på hyttedugnader, merking og vedlikehold av stier i fjellet og i Marka, turplanlegging og turleding.I tillegg er det mulig å være med på arrangementer som skjer i Oslo-området. Finn din dugnad og bli med!


Vi inviterer til Åpen Kafé andre torsdag i hver måned. Dette er en hyggelig møteplass enten du bidrar som frivillig allerede eller er litt nysgjerrig på hvilke dugnadsmuligheter som finnes i Marka, ved sjøen eller på fjellet. Kafeen organiseres av frivillige for frivillige.

Torsdag 8. mars 2018 kl. 11-13 i Storgata 3, Oslo.
 
Torsdag 12. april kl. 11-13 på Friluftshuset på Sørenga.

Torsdag 7. juni flytter vi Åpen kafe til Spikersuppa i Oslo sentrum - der jubileumsarrangementet foregår.

DNT Oslo og Omegn organiserer en jubileumsuke hvor vi kommer til å trenge stor hjelp av våre frivillige. Bli med på en trivelig jubileumsuke fra 6. - 10. juni 2018 i Spikersuppa (på Karl Johan).

DNT Oslo og Omegn søker DNT-verter som ønsker å bidra med sitt gode humør og sine sosiale og serviceinnstilte egenskaper ved ulike anledninger. Det er ikke nødvendig å være turfanatiker for å bli en av våre DNT-verter, men du må trives med å ta en rolle overfor de som deltar på aktiviteter og arrangementer som du er vertskap for.

DNT Oslo og Omegn søker DNT-verter som ønsker å bidra med sitt gode humør og sine sosiale og serviceinnstilte egenskaper ved ulike anledninger. Det er ikke nødvendig å være turfanatiker for å bli en av våre DNT-verter, men du må trives med å ta en rolle overfor de som deltar på aktiviteter og arrangementer som du er vertskap for

Vil du lede turer lokalt eller på fjellet? Bli turleder 

Våre turledere er organisert i Turledergruppa. Engasjer deg og bli med!

DNT Oslo og Omegn drifter mange hytter og et stort rutenett ved hjelp av dugnadsinnsats i Marka.
Bli med!

DNT Oslo og Omegn har ansvaret for over 80 turisthytter og mer enn 4000 km T-merka ruter i fjellet. Vedlikeholdet foregår på dugnad. Bli med! 

DNT Oslo og Omegn har flere lokale turlag i Oslo og Akershus. Finn ditt nærmeste og bli med!