Har du lyst til å bidra? Barnas Turlag trenger deg!

Gode turopplevelser sammen, ute i naturen med Barnas Turlag er tipp topp for små utforskere.
Gode turopplevelser sammen, ute i naturen med Barnas Turlag er tipp topp for små utforskere. Foto: Linn Holstad Hines

Kunne du tenke deg å gi barn gode naturopplevelser samtidig som du er med på å bidra til gode oppvekstvilkår i ditt nærmiljø? Da må du lese videre - vi trenger å styrke vårt tilbud til barn og unge, kanskje er det nettopp deg vi trenger med på laget! 

Informasjonsmøte for nye frivillige

DNT Oslo og Omegn inviterer til informasjonsmøte for nye frivillige i Barnas Turlag. På møtet får du høre mer om hva Barnas Turlag er og hva man kan gjøre som frivillig. Møtet er helt uforpliktende. 

Sted: Teams

Tid: Torsdag 18. august 20.15-21.15

Meld deg på her!

Dette er Barnas Turlag

Barnas Turlag er DNTs tilbud for å skape et aktivt uteliv til familier med barn fra 0 - 12 år i nærområdet. Her treffer dere andre friluftsinteresserte barnefamilier, og barna setter gjerne stor pris på å bli kjent med nye barn på turen. I trygge rammer vil barna lære grunnleggende friluftsaktiviteter og bli glade i naturen.

Her kan du lese mer om Barnas Turlag i Oslo og Omegn

Hva gjør Barnas Turlag?

Barnas Turlag har familieturer for hele familien og egne aktiviteter for de eldre barna. Vi har mål om å arrangere en tur i måneden, med alt fra den nasjonale "Kom deg ut-dagen" til "Grøss og gru"-tur i oktober. Tid til fri lek, spenning og fantasi er viktigere enn å gå langt, så på våre turer har vi masse tid til lek og moro. Som frivillig i Barnas Turlag kan du bidra på én eller flere turer, og du kan selvfølgelig ha med egne barn. Vi har 1-2 planleggingsmøter per år.

Hva trenger vi?

Vi ser etter deg som ønsker å være ute på tur, enten med egne barn eller med andres. Alle som har lyst, er velkommen! Om det er behov for og ønske om turlederkurs, får du dette gratis via DNT Oslo og Omegn. Vi er alltid flere turledere som samarbeider om å arrangere turene så du vil ikke bli alene om dette. Har du ønske om en spesiell tur setter vi den gjerne opp i turprogrammet; stor eller liten. Bålturer med kveldsmat blir like godt tatt imot som de større arrangementene som krever noe mer forberedelse.

Turbo blir med på tur!
Turbo blir med på tur! Foto: Simen M. Mæhlum

Skrevet av Linn Hines 5. august 2022