Takk for at du er medlem!

Ditt medlemskap bidrar blant annet til merking av 2500 km stier i Oslomarka
Ditt medlemskap bidrar blant annet til merking av 2500 km stier i Oslomarka Foto: Marius Dalseg Sætre

Kjære DNT-medlem! Takk for din støtte og for at du hjelper oss til å utvikle et spennende og inkluderende turtilbud for alle, uansett alder og form.

Som medlem i DNT er du med i Norges største friluftsfellesskap. Sammen legger vi grunnlaget for at flest mulig får naturopplevelser for livet.

Ditt medlemskap er grunnmuren i vårt arbeid for å sikre at naturen er tilgjengelig for alle. Vi håper du har hatt fine turopplevelser i året som har gått og at du ønsker å bli med oss videre. 

Som medlem bidrar du til:

Drift av 34 ubetjente hytter i Oslomarka, 52 selvbetjente og 21 betjente hytter i fjellet

Uten hytter, ingen Turistforening. Hyttene bygges, drives og vedlikeholdes i stor grad av frivillige medlemmer som har arbeidslyst og tid til overs.

Blåmerking av 2500 km stier i marka og 5000 km T-merkede stier i fjellet 

Ruteansvarlige går årlig kilometer på kilometer og passer på at vardene står, T-ene synlige og at trær og busker ikke vokser inn i stien. 

Utvikling av fjordtilbudet i Oslofjorden

I 2021 åpnet vi tre nye ubetjente hytter ved Oslofjorden, og flere skal det bli. Kajakktilbudet har blitt bedre på Breivoll Gård og i 2022 vil det splitter nye sovehuset stå klart. Snart vil du kunne padle fra hytte til hytte i Oslofjorden!

Et bredt aktivitetstilbud i by og fjell, til alle aldersgrupper

Hver dag sørger våre engasjerte turledere for at de som ønsker det kan delta på friluftsaktiviteter, på vann, til fjells og i Marka. Ingen av dem får betalt, de gjør det av glede over å dele sin friluftsinteresse og sine kunnskaper med andre.

Et stort og inkluderende frivillig miljø

Våre fantastiske frivillige bidrar årlig med over 100 000 dugnadstimer. Hyttetilsyn, stiryddere, vedgjengen, brolauget, turledere og mange flere gjør alle en uvurderlig innsats som legger grunnlaget for det unike DNT-tilbudet.