Ta deg en padletur på Oslofjorden

Varmere temperaturer og isfritt vann gjør at padlesesongen for alvor er i gang. På Breivoll Gård i bunnefjorden og på Friluftshuset på Sørenga kan du nå leie kajakk. Vi har også gratis padleturer for 16-19åringer!

Gratis padleturer for 16 - 19 åringer

Er du 16-19 år gammel, har padlet litt før og er gira på en gratis padletur de neste ukene? Vi har satt opp tre nye turer. Bli med på padletur fra Sørenga i vårsola. Våre erfarne turledere - NPF Aktivitetsledere - tar deg med på rundtur i Oslofjorden

Les mer og se datoer

Kajakkutleie på Breivoll Gård 

Lyst på en tur på sjøen? Nå kan du leie kajakk på Breivoll Gård igjen! Å padle blant holmer og skjær er en fantastisk opplevelse i april også!

Frem til 1. mai må man være to som padler sammen, og minst én må ha våttkort. Bruker må selv ha våtdrakt/tørrdrakt og kle seg etter forholdene. Det er drop-in i åpningstiden.

Les mer om å leie kajakk på Breivoll Gård.

Friluftshuset på Sørenga

Friluftshuset er stengt, men det er fortsatt mulig å leie kajakk! For leie av kajakk trengs Våttkort fra NPF med introkurs oblat eller tilsvarende kursing. Nå på vinteren er det nødvendig å være 2, så ta med en venn eller et familiemedlem! - med Våttkort kan du ta med 1 person som ikke har våttkort. 

Husk at du må bruke våtdrakt eller liknende​​​​​​​. Vi låner ut våtdrakter gratis i vinterhalvåret, fra 1. oktober til 1. mai, i tillegg til standard kajakkutstyr. Vi anbefaler å bruke eget ullundertøy for ekstra varme og komfort under våtdraktene.

Les mer om kajakkutleie på Sørenga