Vil du sitte i styret til DNT ung Oslo?

Foto: Marius Dalseg

Har du lyst å lære hvordan en driver en organisasjon fra innsiden? Vil du bli med å legge føringer for landets beste ungdomsorganisasjon?

DNT ung Oslo har som mål å få flere unge ut i naturen - enten det er tur i nabolaget, ut på fjorden eller opp på de luftigste toppene. Vi vil sikre at unge folk er med å bestemmer hvordan det unge friluftslivet skal være og hva det kan bli.

Hva betyr det å ha et styreverv?

Styrets oppdrag er å forvalte organisasjonens formål og ressurser på vegne av medlemmene. Det vil si at styret både jobber med organisasjonsutvikling,  strategi, budsjettprioriteringer, satsinger som Friluftshuset på Sørenga, synlighet og markedsføring. Styret kan også drive frem og støtte oppunder aktivitesgrupper og frivilligdrevet tilbud. Vi setter også pris på om du er engasjert i aktivitetene vi holder på med som tur, klatring, kajakk eller buldring.

I DNT ung Oslo er det stor takhøyde for nye ideer og kreative tiltak for å få flere unge ut i naturen og flere med i vår frivilliggjeng! 

Noe for deg? Fyll ut følgende søknadsskjema:

Gå til søknadsskjema

Søknadsfrist er 15.2.2021. 

Spørsmål om søknadsprosessen kan stilles til valgkomietten ved erikwarmestad@gmail.com

Har du spørsmål om hva styrevervet inneholder kan du ta kontakt med administrasjonen (frivillig@dntoslo.no) eller styreleder Josephine (josephinekjelsrud@gmail.com).

Skrevet av Jasemin Folvik Adem 5. januar 2021