Seniorprogrammet er kommet!

Fra heldagstur til Koster.
Fra heldagstur til Koster. Foto: Lisbeth Hildremyr

Nå kan alle DNT-seniorer glede seg, for Seniorprogrammet 2020 kan nå hentes i Tursenteret i Storgata 3! Dessuten ble det sendt i posten onsdag 8. januar til alle medlemmer over 65 år . 52 sider stappfulle av gode grunner til at 2020 skal bli et skikkelig friluftsår!

Du kan også lese Seniorprogrammet 2020 på nett. Klikk på den røde teksten: Senioraktiviteter - tilbud til seniorer 2020.

Her finner du 52 sider som er stappfulle av aktiviteter og informasjon om aktivitetene. Kan vi friste med "Generasjonsturer",  "Kveldstur på Oslofjorden i kajakk", "Frilufttrim i Oslos parker", "Haugbrorunden" med Seniorgruppa, "Overnattingstur til Fuglemyrhytta", "Vinterfjellet med en smak av Birken" - bare for å nevne bitte-litte-grann.

Alle DNT Oslo og Omegns medlemmer over 65 får brosjyren i posten. Det ble sendt i går, 8. januar. Så tar det selvsagt noen dager før det når postkassene.

Programmet kan nå hentes i våre Tursentre i Storgata 3 og på Sørenga.

God lesning - og ikke vent for lenge med å melde deg på aktivitetene du ønsker å være med på, så er du sikker på å få plass på det du ønsker aller mest å være med på :-)

Artikkelen er oppdatert 9. januar 2020.

Skrevet av Siri G. Bekkhus 9. januar 2020