Henning løper Besseggen

Vår spreke "Tursjef" har meldt seg på Besseggenløpet og han oppfordrer andre til å bli med på landets vakreste konkurranse. Startskuddet går lørdag 27. juni og Besseggenløpet inngår i år i Jotunheimen Fjellfestival.

Jotunheimen Fjellfestival arrangeres 25.- 28. juni og vi ønsker en langhelg med mye liv og røre rundt og på Gjendesheim. DNT Oslo og Omegn sin daglige leder, Henning Hoff Wikborg, skal være med, og han er ikke snauere enn at han har meldt seg på Besseggenløpet i konkurranseklassen! Hvem blir med å utfordre "tursjefen" over "Eggen"? Kanskje har dere pust til å stille han noen friluftlivsspørsmål underveis også.....

Besseggenløpet over Besseggen arrangeres lørdag 27. juni 2015. Løypa er 14 km med start på Memurubu og mål på Gjendesheim.

Sommerfjellet  "åpnes" denne helgen, 25.-28.juni, og vi inviterer alle - små og store, spreke og litt mindre spreke, gammel som ung til en sosial og innholdsrik langhelg i Jotunheimen. Vi byr på et vell av turer og aktiviteter med turledere for alle nivåer.

Foto: Sverre A. Larssen