Populært med kajakk på langøyene

Kajakkpadling ved Langøyene. Foto: Juel Victor Løkstad
Kajakkpadling ved Langøyene. Foto: Juel Victor Løkstad

Aldri før har kajakk-tilbudet til DNT Oslo og Omegn vært så populært som nå. Fulltegnede kurs og ventelister har vært gjengangsmelodien i lang tid. Fra og med 13. mai kan du selv ta turen ut til vårt eget lille sommerparadis på Langøyene. 

- Jeg vil si at kajakktilbudet per dags dato er det mest populære vi har i DNT Ung. Alle kursene vi har hatt ble fullbooket og vi måtte utvide dem for å møte etterspørselen, sier Gaute Dalastøyl Jensen som er ungdomskonsulent i DNT Ung Oslo. 

Den 13. mai går startskuddet for DNT Oslo og Omegn sin kajakk-sesong og det vil da være mulig å leie kajakk på Langøyene. Med et godt rutetilbud fra Rådhuset ut til Langøyene er det ikke mer en 20 minutter som skiller deg fra byens larm og noen rolig åretak i en blikkstille fjord.

For ungdommer opp til 30 år er prisene for leie av kajakk 50 kroner, mens prisen for voksne ligger på 250 kroner. Dalastøyl Jensen er ikke i tvil om padleentusiaster i sommer vil strømme til den idylliske sveitserboligen i indre Oslofjord.  

- Tilbudet vårt er veldig tilgjengelig og det er enkelt å ta seg fram. Man får en fantastisk opplevelse av Oslofjorden som man ikke får andre steder, avslutter Dalastøyl Jensen.