SISTE frist for påmelding til Marka 24!

Marka24 byr på flotte naturopplevelser!
Marka24 byr på flotte naturopplevelser! Foto: Thomas With

Lørdag 20. - søndag 21. juni arrangeres Marka 24 for femte gang! Dette er en turkonkurranse som passer for alle som vil oppleve flott natur og samtidig gi seg selv en liten utfordring.  Få med deg en venn eller to og meld dere på i dag!

Konkurransen går ganske enkelt ut på at laget (2-4 personer) besøker så mange hytter/poster i Nordmarka man klarer i løpet av 24 timer. DNT Oslo og Omegn åpner sine "post-hytter" for fri overnatting for deltakerne.

Man bestemmer selv hvor mange poster man tar og hvor langt og lenge man går, men laget må være tilbake på Sognsvann innen 24 timer.

Dette er en fantastisk mulighet til å konkurrere på egne premisser, og få nye opplevelser sammen med andre turglade mennesker.

Det er som vanlig ventet mer enn 1000 deltagere på startstreken på Sognsvann. Deltagerne er delt inn i klasser fra familie- og turklassen til Hardhausen.

MELD DEG PÅ I DAG:Påmeldingen er åpen fram til søndag 31. mai kl 2400 og det er fortsatt plasser igjen. Ta med deg familie, venner, kollegaer eller turgjengen og meld deg på via linken: marka24.no

DNT Oslo og Omegn er medarrangør - og flere av våre frivillige blir å finne som mannskap på postene.

Skrevet av Kari Merete Horne 28. mai 2015