Vil du bli en av våre DNT-verter?

Vi trenger deg som ønsker å bli DNT-vert.
Vi trenger deg som ønsker å bli DNT-vert. Foto: Mari Kolbjørnsrud

Ønsker du å bidra i Norges største friluftslivsforening? Nå trenger vi deg som kan snakke for en forsamling på rundt femti mennesker, og deg som liker å servere kaffe og ta deg av andre praktiske oppgaver.

DNT Oslo og Omegn søker DNT-verter som ønsker å bidra med sitt gode humør og sine sosiale og serviceinnstilte egenskaper ved ulike anledninger. Det er ikke nødvendig å være turfanatiker for å bli en av våre DNT-verter, men du må trives med å ta en rolle overfor de som deltar på aktiviteter og arrangementer som du er vertskap for. Alle vil få opplæring, men det er viktig at du vet med deg selv at du ønsker å bruke noe av egen fritid som frivillig.

DNT-vert på Ambassadørkurs

Hva er ambassadørkurs?
DNT Oslo og Omegn holder med jevne mellomrom Ambassadørkurs. Dette er kurs hvor man blir kjent med DNT, hvor man lærer det grunnleggende om DNT. Dette er første trinn i DNT-kursstigen. Målet er at vi skal ha nok DNT-verter til å kunne holde mange flere Ambassadørkurs enn vi gjør i dag.

Hva gjør DNT-verten?
Vi ønsker å knytte til oss mennesker som kan holde disse kursene. Til denne gruppen verter trenger vi personer som trives med å snakke for grupper på ca. 50 personer. Det er ikke nødvendig å kunne alt om DNT for å bli vert, for alle får opplæring. Kursene holdes i dag i Oslo sentrum på kveldstid.

I tillegg trenger vi verter som kan forberede alt til Ambassadørkurset, men som ikke nødvendigivs holder kurset. Som å handle frukt, koke kaffe, sette frem kopper og frukt, og ordne med alt det andre praktiske i forbindelse med kurset. 

Interessert i å bli DNT-vert for Ambassadørkurs?

Kontaktperson er Claudia von Gostomski som jobber i Aktivitetsavdelingen i DNT Oslo og Omegn.
Send e-post til: cvg@dntoslo.no

Klikk for å lese mer om de neste to kursene:
Ambassadørkurs 26. september og 10. oktober 2017.

DNT-vert  på Friluftstrim

Hva er friluftstrim?
DNT senior Oslo tilbyr Friluftstrim i Sofienbergparken på Grünerløkka mandager kl. 10.30-11.30 og i Frognerparken på torsdager kl. 10-11. Trimmen er ledet av en erfaren instruktør og har fokus på styrke- og balansetrening som skal bidra til å øke evnen til å gå tur i ulendt terreng.

Hva gjør DNT-verten?
DNT-verten er vår frivillige representant på friluftstrimmen og har i oppgave å skape en hyggelig ramme rundt treningen. Det handler om å ønske deltakerne velkommen, servere kaffe og te etter treningen og ta initiativ til hyggelig samvær etterpå for de som måtte ønske det.

Vi trenger frivillige DNT-verter som sammen kan bemanne friluftstrimmen. Du kan velge å være tilknyttet Frognerparken eller  Sofienbergparken eller begge. Vi lærer deg det du trenger for å være en god representant for DNT og for DNT senior Oslo friluftstrim.

Interessert i å bli DNT-vert for Friluftstrim for seniorer?

Kontaktpersoner er Gunhild Lundblad og May-Liss Hansen i DNT senior Oslo. Ta kontakt på: 
epost: senior@dntoslo.no eller telefon: 22 82 28 00

Klikk for å lese mer: Friluftstrim i Frognerparken
Klikk for å lese mer: Friluftstrim i Sofienbergparken

Flere vertskapsroller etter hvert

DNT Oslo og Omegn får stadig flere medlemmer og deltakere på turer, aktiviteter og arrangementer som betyr at behovet for DNT-verter er økende.  I 2018 fyller hele DNT-familien 150 år. Dette blir et år fylt av friluftslivaktiviteter på "alle" arenaer. I 2018 vil det bli ekstra morsomt, utfordrende og spennende å være DNT-vert! Og: Vi kommer til å trenge mange!


Velfortjent kaffe etter friluftstrimmen i Sofienbergparken.
Velfortjent kaffe etter friluftstrimmen i Sofienbergparken. Foto: Gunhild Lundblad