Vil du bli en av våre DNT-verter?

Vi trenger deg som ønsker å bli DNT-vert.
Vi trenger deg som ønsker å bli DNT-vert. Foto: Mari Kolbjørnsrud

Ønsker du å bidra i Norges største friluftslivsforening? Nå trenger vi deg som kan snakke for en forsamling på rundt femti mennesker, og deg som liker å servere kaffe og ta deg av andre praktiske oppgaver.

DNT Oslo og Omegn søker DNT-verter som ønsker å bidra med sitt gode humør og sine sosiale og serviceinnstilte egenskaper ved ulike anledninger. Det er ikke nødvendig å være turfanatiker for å bli en av våre DNT-verter, men du må trives med å ta en rolle overfor de som deltar på aktiviteter og arrangementer som du er vertskap for. Alle vil få opplæring, men det er viktig at du vet med deg selv at du ønsker å bruke noe av egen fritid som frivillig.

DNT-vert  på Friluftstrim

Hva er friluftstrim?
DNT senior Oslo tilbyr Friluftstrim om formiddagen i tre av Oslos vakre parker. Trimmen blir ledet av en erfaren instruktør og har fokus på styrke- og balansetrening som skal bidra til å øke evnen til å gå tur i ulendt terreng.

Hva gjør DNT-verten?
DNT-verten er vår frivillige representant på friluftstrimmen og har i oppgave å skape en hyggelig ramme rundt treningen. Det handler om å ønske deltakerne velkommen, servere kaffe og te etter treningen og ta initiativ til hyggelig samvær etterpå for de som ønsker det.

Vi trenger frivillige DNT-verter som sammen kan bemanne friluftstrimmen. Du kan velge å være tilknyttet Frognerparken, Tøyenparken eller Torshovparken - eller to av dem eller alle tre. Vi lærer deg det du trenger for å være en god representant for DNT og for DNT senior Oslo friluftstrim.

Interessert i å bli DNT-vert for Friluftstrim for seniorer?

Kontaktpersoner er Lisbeth S. Hildremyr og May-Liss Hansen i DNT senior Oslo. Ta kontakt på: 
epost: senior@dntoslo.no eller telefon: 22 82 28 00

Klikk for å lese mer om Friluftstrimmen i Frognerparken, i Tøyenparken og i Torshovparken.

Flere vertskapsroller etter hvert

DNT Oslo og Omegn får stadig flere medlemmer og deltakere på turer, aktiviteter og arrangementer som betyr at behovet for DNT-verter er økende.  Å være DNT-vert er morsomt, utfordrende og spennende! Blant annet vil det etter hvert være behov for DNT-verter til våre populære Ambassadørkurs. Følg med - informasjon kommer så snart vi er klare for å ta i mot DNT-verter i flere roller.

Velfortjent kaffe etter friluftstrimmen i Sofienbergparken.
Velfortjent kaffe etter friluftstrimmen i Sofienbergparken. Foto: Gunhild Lundblad