Logo
Til DNT.no forside

Føremelding for Rondane

På denne siden får du siste nytt fra fjellområdet Rondane. Oppdateringene får vi fra hyttetilsyn, bestyrere på betjente hytter og frivillige på dugnad i fjellet.

Publisert: 15. oktober 2023
DNTs tilbud

Oppdatert 19.03.2024

Det har blåst kraftig den siste tiden, som gjør at det er skareføre i store deler av fjellområdet. Det er fortsatt gode snøforhold i hele regionen og det er flott føre fra Hjerkinn til Grimsdalshytta, Rondvassbu og Bjørnhollia. Det er gode muligheter for flotte skiturer i påskeferien. 

Alle de betjente hytter holder åpent. 

Fra Hageseter: 
Fantastisk flotte skiforhold denne påska. Ikkje ofte det er slikt skiføre frå Hjerkinn og sørover. Oppkjørt skispor fra Hjerkinn stasjon til Hageseter. God påske til dykk alle.

Etter siste tid mildvær har snøen fått satt seg mer og det gir gode skiforhold i hele området. Det er fortsatt veldig godt med snø i hele området og det lover godt for alle som vil gå lange skiturer i Rondane.

Fra Bjørnhollia/ Beate og Svein, 19/3-24:

Nå er det flotte forhold rundt Bjørnhollia! Sjeldent fine forhold i Illmanndalen og Langglupdalen. Alt ligger til rette for Rondane på langs for dei som vil gå langt, har du låkare tid, ta trekanten i Rondane!

Hytta er betjent fra 15. mars.

Bilder fra hytta - 26. februar

Webkamera i Rondane

Nyttige linker:

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem