Toppturhelg i Rondane

Fellestur

Fra dato
21. september 2018 kl. 16:00
Til dato
23. september 2018
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Rondane
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Rondvassbu
Turområde
Rondane (se kart)
Turkode
11659
Dette arrangementet er over!

Høsten er  den beste tiden å dra på topptur!! I Rondane vil nok fargene være sterke på denne tiden og luften klarere. Topptur i Rondane er populært og ekstra hyggelig i lag med andre fjellentusiaster. Bli med på denne turen og få en fargesprakende og hyggelig helg på Rondvassbu.

Turen åpnes for påmelding fredag 12.januar kl. 12.00.

Program:

Dag 1: Ankomst Rondvassbu

Oppmøte på Oslo S ved nedgangen til plattformen 20 min før avreise. Avreise med tog , kl. 08.02, ankomst Otta kl. 11.29. Videre med ekstrabuss ca kl. 11.30, ankomst Spranget ca. 12.15. Til fots til Rondvassbu med flott skue til toppene som er vårt mål denne helgen. Ca 6 km.
Middag, velkommen, presentasjon og klargjøring for morgendagen.

Dag 2:  Vinjeronden  og Rondeslottet - begge over 2000 moh

To 2000-metere på en dag er målet og oppstigningen starter rett bak hytta. Vinjeronden er 2.045 moh og Rondeslottet 2.178 moh.

Dag 3: Veslesmeden og sykkeltur til Spranget

Vi satser på nok en 2000-metertopp og turen til Veslesmeden er flott med sine 2.015 moh. Vel nede igjen tar vi sykkel og triller ned til Spranget. Ekstrabuss til Otta med ankomst 17.45. Merk! På grunn av arbeid på toglinjen, blir det buss for tog fra Otta til Oslo S. Avreise Otta kl 18:49- Ankomst Oslo S kl 23:34.
 

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon:

Pris:
DNT-medlemmer kr. 2.919,- fra/til Spranget.
DNT-meldemmer kr  4.451,- fra/til Otta.
Ikke-medlemstillegg: Kr 700,-. Bli medlem.

Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder,sykkel, alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: Første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos.

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Gradering av turen: rød
Sommerfjellet er vakkert, men  selv den enkleste fotturen kan bli krevende med utfordrende vær. Med riktig og godt utstyr er det oftest disse turene man husker best og som gir godt samhold og gode historier. Pakk sekken riktig og smart.

Kart og ruteinformasjon:
Turkart Rondane Nord 1: 50 000 og Norgesserien. Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Pakkeliste sommer:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer.

Viktig informasjon om fellesturer sommer:
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur sommer".

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Toppturhelg i Rondane

Høsten er  den beste tiden å dra på topptur!! I Rondane vil nok fargene være sterke på denne tiden og luften klarere. Topptur i Rondane er populært og ekstra hyggelig ...

Kontaktinformasjon: