Telttur med eventyrstund på Dølerud - Natt i naturen

Arrangement

Fra dato
2. september 2017 kl. 16:30
Til dato
3. september 2017 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Barnasturlagoslosør
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo Sør
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Oslo Sør inviterer til telttur og natt i naturen ved Dølerud hytta i Østmarka.

Passer for barn som tåler å være litt sent oppe og som kan gå inn til Dølerud

Det å delta på en overnatting ute i naturen sammen med andre er en spennende og fin opplevelse. Ved Dølerud-hytta er det gode teltplasser, og vi har en fin bålplass vi kan samles rundt for mat og felles eventyrstund når kvelden senker seg over Østmarka. Det er ikke hvem som helst som forteller eventyr denne kvelden. Turbo har spurt Barne-TV Shana om hun vil komme og det ville hun gjerne! Andre morsomme aktiviteter som: «Oppdagelsesferd i naturen» og «Hodelykt-tur» står også på programmet før vi kryper inn i teltene for å sove.

Alle barn må komme med voksen-personer, som har ansvar for barna de tar med på overnattingstur.

 

Tidspunkt:

Kl 16.30: Vi går fra Grønmo (dette er ment som et tilbud dersom man ønsker å gå sammen med oss. Det er fullt mulig å komme til Dølerud på egenhånd)

Kl 17 – 19: Vi slår leir

Kl 19:30: Aktiviteter og bålkos

Kl 23: Ro i leiren

For å komme seg til Dølerud hytta kan man gå fra Grønmo. Turen går dels på fin grusvei (ca. 2 km), dels på skogsti (ca. 1 km).

 

Adkomst

Med bil: Ta av E6 ved Klemetsrud og følge skiltene mot Grønmo.
Med buss: Fra Oslo Bussterminal tar du buss nr. 550 mot Enebakk-Lillestrøm. Gå av på stoppet «Klemetsrud skole», gå langs skolen til du kommer inn på Sørliveien. Følg denne forbi gjenbruksstasjonen til parkeringsplassen.

Ha med:

Alle må ha med eget utstyr. Mye utstyr kan man låne av venner og bekjente. Her kan du låne: https://www.bua.io/f/buaordninger/

Tips til utstyr:

 

Også mat må alle ha med selv; til kvelden rundt bålet, og til frokost dagen etter. På søndag vil det også være arrangement ifm ”Kom-deg-ut-dagen”, så dersom dere planlegger å delta her må det beregnes mat til dette også. Det er brønn med vann ved hytta, men ta gjerne med en drikkeflaske med vann til gåturen.

 

Turledere

Kristin Margrethe Eintveit (95233687), Emilie Sandsbråten og Ingvild Jansen.

 

Turen er gratis og åpen for alle, men alle barn må ha med en voksen. Turen arrangerers av Barnas Turlag Oslo Sør som er en del av DNT Oslo og Omegn. Vi er en medlemsorganisasjon. Hvis du ikke er medlem i DNT kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn her. Les vilkår for turdeltakelse her før turen. Mer informasjon om Barnas Turlag Oslo Sør og fremtidige arrangementer finnes på Facebook. 

Vi ønsker også å bli kjent med deg som kunne tenke deg å engasjere deg i Barnas Turlag Oslo Sør. Ta kontakt med en av turlederne om du er interessert eller har spørsmål, eller send en email til fagsjef i Barnas Turlag Oslo: maren.ekeland@dntoslo.no.

Vi gleder oss til å dra på telttur med dere!

 

 

Kategori: Nærmiljø

Telttur med eventyrstund på Dølerud - Natt i naturen

Barnas Turlag Oslo Sør inviterer til telttur og natt i naturen ved Dølerud hytta i Østmarka. Passer for barn som tåler å være litt sent oppe og som kan gå ...

Kontaktinformasjon: