Natursti til Brannfjell

Fellestur

Dato
27. august 2017 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnasturlagoslosør
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo Sør
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag starter opp lokallag i bydel Nordstrand og Søndre Nordstrand (Barnas Turlag Oslo Sør), og vår første tur går til Brannfjell på Ekeberg.

Anbefales for alle barn med voksenfølge

Turbeskrivelse

Startpunktet for turen er ved KFUM-bygningen i Ekebergveien 109, og derifra er det merket løype på sti/skogsvei hele veien opp til tjernet Svarta. På veien opp er det satt opp natursti som barna kan løse. Vel fremme blir det organiserte aktiviteter, lek og moro. Hvis vi er heldige kan det også tenkes at Barnas Turlag sin egen maskot, Turbo, dukker opp. Hvis du ønsker en kortere tur er det også mulig å komme seg til tjernet fra Brannfjellveien. Gå inn ved masten som du ser når du står ved rekkehusene i Brannfjellveien 90-100.

Turen passer for alle barn, i følge med voksne, som kan gå ca. 1,5 km tur.  Spørsmålene i naturstien passer for barn mellom 4-10 år.

Alle som deltar på naturstien er med i trekningen om 2 gratis-overnattingsbonger som kan brukes på alle DNT Oslo og Omegn sine ubetjente og/eller betjente hytter.

Oppmøte

KFUM-bygningen i Ekebergveien 109 søndag 27.august. Oppmøte er mellom kl 11.00 - 12.00. Arrangementet avsluttes kl 14.00. 

Aktuelle kollektivtilbud i nærheten av KFUM-hallen: Buss nr 74, N18 og A eller T-bane til Brattlikollen.

Ha med

- Mat og drikke til eget bruk

- Sitteunderlag

- Klær etter vær

Turledere

Kristin Margrethe Eintvet ,Tlf nr: 95233687

Turen er gratis og åpen for alle, men alle barn må ha med en voksen. Turen arrangerers av Barnas Turlag Oslo Sør som er en del av DNT Oslo og Omegn. Vi er en medlemsorganisasjon. Hvis du ikke er medlem i DNT kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn her. Les vilkår for turdeltakelse her før turen. Mer informasjon om Barnas Turlag Oslo Sør og fremtidige arrangementer finnes på Facebook. 

Vi ønsker også å bli kjent med deg som kunne tenke deg å engasjere deg i Barnas Turlag Oslo Sør. Ta kontakt med en av turlederne om du er interessert eller har spørsmål, eller send en email til fagsjef i Barnas Turlag Oslo: maren.ekeland@dntoslo.no.

Kategori: Nærmiljø

Natursti til Brannfjell

Barnas Turlag starter opp lokallag i bydel Nordstrand og Søndre Nordstrand (Barnas Turlag Oslo Sør), og vår første tur går til Brannfjell på Ekeberg. Anbefales for alle barn med voksenfølge Turbeskrivelse ...

Kontaktinformasjon: