Brødbakekurs med vedfyrt steinovn- Sæteren Gård

Kurs

Dato
21. mars kl. 09:00 - 16:00
Alternative datoer

14. november 2017
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Kurs, Temakurs, Sæterengård, Brødbaking
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turkode
11446
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Er du nysgjerrig på hvordan man bakte brød i gamledager? Bli med på brødbakekurs på Sæteren gård og lær å bake brød i vedfyrt steinovn!

På kurset lærer du hvordan baking i vedfyrte bakerovner foregår. Du får være med på hele prosessen fra fyring, via produksjon av deiger til utbaking og steking. Vi prøver oss på baking av ulike slag, som søt hvetebakst, landbrød og grovbrød. På slutten av dagen blir det selvfølgelig tid til å smake på baksten. Alle får med seg brød og gjærbakst hjem.

Vi serverer nykokt kaffe underveis i bakingen. Ta med matpakke. 

Kursholder. Bestyrer på Sæteren Gård Jan Kenneth Gussiås

Begrenset antall plasser- meld deg på!

Oppmøte: Utfartsparkeringen ved Øverland Gård (vi går samlet opp til Sæteren) 09.00

Adkomst: Parkring på utfartsparkeringen ved Øverland. Bussrute 150 Oslo - Gullhaug kjører Gamle Ringeriksvei (RV168) forbi Øverland gård. Busstoppet heter Åsterud og ligger 200 m nordvest for gården. Gå ned langs veien til gården og følg merket vei til Sæteren Gård. Bussen kjører fra Oslo sentrum via Lysaker og Bekkestua til Gullhaug. Sjekk ruter.no for oppdatert info om busstider. 

Pris: Kr 950,- (ikke-medlemstillegg kr 200,-).

Annet: Når du melder deg på dette kurset, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for heldagsturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.  

Brødbakekurs med vedfyrt steinovn- Sæteren Gård

Er du nysgjerrig på hvordan man bakte brød i gamledager? Bli med på brødbakekurs på Sæteren gård og lær å bake brød i vedfyrt steinovn! På kurset lærer du hvordan ...

Kontaktinformasjon: