Turopplevelser i Skarvheimen

Fellestur

Fra dato
3. september 2017 kl. 08:00
Til dato
7. september 2017 kl. 19:15
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur, Skarvheimen, Ukestur, Iungsdalshytta
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Iungsdalshytta
Turområde
Skarvheimen (se kart)
Turkode
11378
Dette arrangementet er over!

Iungsdalshytta i Skarvheimen er en virkelig DNT-perle: et supert sted for turglade seniorer, flott turterreng, hest på tunet og ekte setermiljø! Vi nyter dagene både ute og inne på Iungsdalshytta med turer og hyggelige måltider. Våre turledere legger opp turer i tråd med deltakernes ønsker. Vi avslutter turen med en historisk rundtur på stølsvollen og deilig lunsj med ekte seterkost.

PROGRAM

Dag 1: Ankomst Iungsdalshytta

Oppmøte på Oslo S ved nedgangen til plattformen, 20 minutter før avreise. Se monitorer i avgangshallen for å finne ut hvilken plattform det er. Tog fra Oslo S kl 08.25 til Ål stasjon. Videre med buss kl. 11.40 til Tovika. Til fots til Iungsdalshytta, ca 3 km.  Bagasjetransport. Ankomst ca. .kl. 14.30. Les mer om denne etappen på ut.no.

Dag 2-4: Dagsturer fra Iungsdalshytta

Flotte tilrettelagte dagsturer ut fra Iungsdalshytta. Turlederne vil ta hensyn til deltakerne og lede turer med ulik lengde. Korte, rolige turer for de som liker det og litt lengre turer for de som ønsker litt mer utfordring.

Dag 5: Hjemreise Iungsdalshytta - Oslo

Til fots fra Iungsdalshytta til Tovika, ca. 3 km. Bagasjetransport. Buss fra Tovika kl. 14.00 til Ål. Videre med tog kl. 15.40 til Oslo S, ankomst ca. kl 19.13. Les mer om denne etappen på ut.no.

Med forbehold om endring i programmet!
 

Generell informasjon for seniortur i sommerfjellet

Pris: 
Kr 4 993,- fra/til Iungsdalshytta
Kr 6 822,- fra/til Oslo
Ikke-medlemstillegg kr. 700,-
Meld deg inn her!
Turpakken inkluderer: Overnatting inkl.sengetøy og håndkle, turleder, bagasjetransport fra/til Tovika og alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos.

Gradering av turen: Enkel

Annet:
Sengetøy/håndkle og bagasjetransport t/r Tovika-Iungsdalshytta er inkludert. Ta med matpakke til reisedagen! Bagasjetransport.

Kart og ruteinformasjon: 
Turkart: Skarvheimen 1:50 000. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Pakkeliste sommer: 
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer.

Viktig informasjon om fellesturer sommer: 
Før du melder deg på tur les igjennom: "Viktig informasjon - fellestur sommer".

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

 

Kategori: Ledig2306

 

Turopplevelser i Skarvheimen

Iungsdalshytta i Skarvheimen er en virkelig DNT-perle: et supert sted for turglade seniorer, flott turterreng, hest på tunet og ekte setermiljø! Vi nyter dagene både ute og inne på Iungsdalshytta ...

Kontaktinformasjon: