Nybegynnerkurs fjellski og randonnée

Kurs

Fra dato
5. mars kl. 18:00
Til dato
7. mars kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Kurs, Toppturkurs, Topptur, Nybegynner, Rondane, Rondvassbu
Arrangører
Rondvassbu, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

FULLBOOKET. Send mail til Rondvassbu@dntoslo.no for å stå på venteliste. 

Velkommen til en svært lærerik toppturhelg på Rondvassbu. 

Denne helgen tar vi dere med på de fineste skitoppene i Rondane, Veslesmeden og Ljosåbelgen. 
Veslesmeden er med sine 2015 m.o.h. en av de fineste 2000meters toppene du kan begynne med på ski. Det er stabile snøforhold, flott nekjøring og en fantastisk utstikt fra topppen. Søndagens tur til Ljosåbelgen starter med en rolig innmars fra Rondvassbu inn til Ljosåe før vi traverserer det siste stykket opp til 1948 m.o.h. Nedkjøringen fra Ljosåbelgen er den beste i hele Rondane og denne må oppleves. Når vi kommer ned fra Ljosåbelgen sklir vi ut mot Mysuseter og parkeringen før hjemreise på søndagen.

Fredag ettermiddag: Deltakere går selv inn til til Rondvassbu. Fra Mysuseter og inn til Rondvassbu er det ca 11km og vi anbefaler deltakere å bruke fjellski inn til hytta. Randonneeutstyret tas i en pulk eller på ryggen. Om man ikke har tilgang til pulk kan man lage sine egen av randonneeski: Tape sammen skine foran og bak, sett skoene i bindingene med en plastpose over åpningen. Knytt deretter et tau i fronten av skiene og trekk de etter deg innover. Dette er en rask og effektiv måte å få med seg utstyret innover til hytta. 

Det serveres middag fra kl 18.00 og utover frem til den siste er ankommet. Når alle kursdeltakerene har ankommet Rondvassbu vil det bli gjennomgang av utstyr og vi går gjennom programmet og turmål for helgen. 

Lørdag: 
Kl 08.00 serverer vi frokost og alle lager seg matpakker. Kl 09.30 legger vi ut på tur, randonnéeturen går til Veslesmeden 2015 m.o.h. og fjellskituren går mot Illmanndalen. På lørdagskvelden er alle deltakere hjertelig velkommen i vedfyrt badestamp ved Rondvatnet. 

Søndag:
Kl 08.00 serverer vi frokost og alle lager seg matpakke. Kl 09.30 legger vi ut på tur og denne dagen går både randonnée- og fjellskitur til Ljosåbelgen. 

 

Pakketilbud: Introkurs to dager, alle måltider og overnatting i to døgn på firemannsrom: 3850,- (DNT-medlemmer) eller 4450,- (ikke medlemmer). For dobbeltrom er det ca. 50 kr ekstra pr person pr natt. 

Booking: Per e-post til rondvassbu@dntoslo.no 
Du vil da få tilsendt et påmeldingsskjema som du returnerer til Rondvassbu ferdig utfylt. 

Velkommen!

Nybegynnerkurs fjellski og randonnée

FULLBOOKET. Send mail til Rondvassbu@dntoslo.no for å stå på venteliste.  Velkommen til en svært lærerik toppturhelg på Rondvassbu.  Denne helgen tar vi dere med på de fineste skitoppene i Rondane, ...

Kontaktinformasjon: