Klatredag på Klatreverket

Kurs

Dato
18. februar kl. 09:20 - 11:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Kurs, Klatrekurs, Klatreverket, Inneklatring, Buldring
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene, Oslomarka (se kart)
Turkode
11288
Dette arrangementet er over!

Klatring er spennende, utfordrende og gøy! Om vinteren og høsten er det glatt og isete ute, så vi klatrer inne på Klatreverket. Her får barna prøve klatring i tau og buldring på lavere vegger uten tau!

For barn fra 5-12 år med voksenfølge

PROGRAM

Ved oppmøte blir dere møtt av en turleder fra DNT som ønsker dere velkommen. Etter en hilserunde i inngangspartiet møter dere de to klatreinstruktørene fra Klatreverket. Disse går gjennom sikkerhet, finner frem utstyr til dere og deler gruppa i to. Den ene halvparten starter med buldring, mens den andre starter i klatreveggen. De voksne får opplæring i sikring og må sikre egne barn mens de er i klatreveggen. Når man buldrer, er man ikke sikret, men veggene er lave, og det er tjukkaser på gulvet.

Pris
Barn: Kr 275,- Ikke-medlemstillegg: Kr 65,- per person. Det er kun barna som melder seg på.

Oppmøte
Kl. 9.20 i resepesjonen til Klatreverket, Sandakerveien 24C, Oslo. 

Adkomst
Klatreverket er en del av Myrens Sportssenter og ligger på Torshov i Oslo. Fra Sandakerveien tar man en bratt bakke ned mot Akerselva. Se stort banner for Myrens Sportssenter i vinduene, inngang D10. Buss 20 til Torshov: Den stopper i Bentsebrugate. Gå derfra til Sandakerveien og følg denne nedover. Ta til høyre ned bakken ved Rema 1000. Buss 37 til Arendalsgata: Gå over Myraløkka og gangbroen over Akerselva. Gå rundt det første bygget (forbi Hopp i havet) til hovedinngangen til Klatreverket. Trikk 11, 12 eller 13 til Torshov: Gå nedover Vogtsgate til Torshovgaten, sving til høyre her og fortsett rett frem og ned en bratt bakke ved Rema 1000. Det er parkeringshus på området. 

Utstyr
Ta på ledig sportstøy, joggesko eller klatresko hvis du har. Klatreutstyr er inkludert i prisen, og dere vil få utdelt dette etter hilserunden. Ta også med drikke.

Annet
Buldreveggene brukes uten instruktør til stede, men med oppsyn av minst én voksen. Buldreveggene er lave klatrevegger med mange klatretak og myke matter under. Buldring er godt for oppvarming, teknikktrening og testing av klatretak. Her blir man god og svett! Barna vil nok ønske å prøve seg på de høye klatreveggene med en gang de kommer, men ikke alle får begynne med dette. Derfor oppfordres det til at foreldrene buldrer med barna mens tauene er opptatt.

Medlemskap i DNT
Det lønner seg å være medlem i DNT for å delta på denne turen. Meld deg inn her

Vilkår ved deltakelse
Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene for turer med Barnas Turlag i nærmiljøet.

Følg oss på Facebook og Instagram!

Kategori: Nærmiljø 

Klatredag på Klatreverket

Klatring er spennende, utfordrende og gøy! Om vinteren og høsten er det glatt og isete ute, så vi klatrer inne på Klatreverket. Her får barna prøve klatring i tau og buldring på lavere vegger uten ...

Kontaktinformasjon: