Vakre dager på Sota Sæter

Fellestur

Fra dato
19. juli 2012
Til dato
22. juli 2012
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur, Familiecamp, Pakketur
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Sota Sæter
Turkode
9568/12
Dette arrangementet er over!

Denne turen er stadig like populær og det er ikke så rart. Sota Sæter er et av våre aller vakreste og mest barnevennlige anlegg. Det er lett å skjønne at små og store trives her! Turlederne sørger for morsomme små turer og aktiviteter, og bestyrer Jorunn lager god, barnevennlig lokalmat.

4 dager

Anbefalt barn 4-7 år med voksenfølge

- Barnevennlig sted og deilig mat
- Flinke turledere.
- Flotte nærturer som passer for korte ben
  

   
 
PROGRAM
Dag 1

Ankomst Sota Sæter
Turlederne møter deltakerne på tunet kl. 16.00. Velkomst, informasjon og bli-kjent-leker. Møt gjerne opp tidligere, slik at barna kan bli litt kjent på stedet før turstart.
Middag kl. 18.00.
Etter middag blir det samling i "Barnas Turlags egen peisestue" eller ute. Flere leker og aktiviteter.
Fellesaktivitetene avsluttes ca kl. 20.00.

Dag 2

 Dagsturer i nærområdet
Kl. 10.00: Oppmøte på tunet. Informasjon og leker før turavgang. Vi vinker farvel til tunet for noen timer og vandrer av sted med stopp på broer og aktiviteter underveis. Vi finner "vår" rasteplass der vi spiser lunsj og finner på noen sprell. Tilbake på hytta blir det det tid til tegning for de som vil.
Kl. 18.00 Middag.
Etter middag blir det eventyr i peisestua før leggetid.

Dag 3

Dagstur i nærområdet 
Kl. 10.00: Oppmøte på tunet. Informasjon og leker. Natursti med spørsmål og oppgaver. Etter naturstien blir det bading og bållunsj ved bekken. Båtrace i bekken og fisking.
kl. 18.00: Middag
Etter middag blir det felles samling med avslutningsaktiviteter. 

Dag 4

Hjemreise
Etter en deilig, lang frokost blir det pakking for hjemreise. Barna leker ute på tunet med turlederne, mens de voksne pakker.
Felles avslutning for alle på tunet kl. 11.00.

   

 Pris

Barnepris Kr. 1.900.- fra/til Sota Sæter     Barn under 4 år går gratis.
Pris ikke-medlemmer: kr 2.500,-
Voksenpris Kr. 3.100.- fra /til Sota Sæter.
Pris ikke-medlemmer: kr 3.700,-

Turpakken inkluderer: Overnatting, sengetøy, turledere, alle måltider (frokost, niste/termos, tre-retters middag).

Anbefaling

Reiser dere med bil, dra gjerne en dag tidligere. Kommer dere fra øst, kan dere reise over Valdresflya og ta en natt på Gjendesheim. Da blir det en kort tur videre til Sota Sæter neste dag. Ta mange stopper underveis. F,eks anbefales en tur innom bakeriet i Lom. Ta med bollene og ta en tur inn i den idylliske museumsparken "Presthaugen".

Reiseforslag Med bil til Sota Sæter: Fra Oslo - Gudbrandsdalen til Otta. Videre via Lom og Skjåk til Dønfoss bru. Ta av vestover inn Bråtådalen til Sota Sæter. 27 km på grusvei fra Dønfoss. 

Kollektiv transport: Rutebuss fra/til Trondheim/Bergen og Nordfjordsekspressen Oslo/Måløy stopper ved Dønfoss bru, 27 km drosjetur unna. Enkelte dager kjører rutebussen helt fram.

Norway bussekspress: Nordfjordekspressen

Lokalbuss: Fjord 1 Nordfjord - Ottadalen

Kart Turkart  Breheimen  1:50 000.
Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.
Utstyr

Se vår:  pakkeliste sommer

Generell
informasjon

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i generelle vilkår fellesturer. Se også: viktig informasjon sommer

 

Turplanleggeren
Mer informasjon om dagsetappene, hyttene etc. på denne turen, kan du finne under: Turplanleggeren

Medlemskap i DNT
Det lønner seg å være medlem i DNT for å delta på denne turen. Hvis du ønsker medlemskap kan dette ordnes på raskeste måte på følgende link: Bli medlem

Ved betaling med Visa/Mastercard via Internett vil medlemskapet ditt være gyldig umiddelbart etter registreringen. Endelig medlemskort vil bli tilsendt i posten, men du kan laste ned og skrive ut et midlertidig medlemsbevis som er gyldig i 14 dager. Dette kan du ta med hvis du skal på tur før du har fått medlemskortet. Evt. send en kopi til barnasturlag@dntoslo.no ved påmelding på fellestur. Mer informasjon om betalingsmåter finner du her.

 
Kontaktinformasjon
Skulle det være spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår turinformasjon på 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00 eller på e-post turinfo@dntoslo.no.

 

Vakre dager på Sota Sæter

Denne turen er stadig like populær og det er ikke så rart. Sota Sæter er et av våre aller vakreste og mest barnevennlige anlegg. Det er lett å skjønne at ...

Kontaktinformasjon: