Søndagstur i Østmarka fra Fredheim skole

Dette arrangementet er over!

Fredheim skole - Halssjøen - Turen starter fra Fredheim skole kl. 11.00, og varer ca 4, 5 timer. Nærmeste bussholdeplass er Finstadsletta (Buss 110) - derifra er det ca 25 min (2km) å gå langs Losbyveien fram til oppmøtestedet. Fra Fredheim skole går turen langs Losbyveien til Losby og videre til Mønevann hvor vi tar vestover opp til Fiskelausa, forbi Drettvann og opp til sørenden av Halssjøen. Vi følger så blåmerket løype langs vannet forbi Lombardiet og til nordenden av vannet. Vi tar sikte på å spise lunsj på Lombardiet. Blir det godt vær og forholdene tillater det, tar vi kanskje en avstikker fra Lombardiet opp til utkikkspunktet på Tronfjellet. Fra Halssjøen følger vi først blåmerket- og deretter umerket løype til Knuttjern. Fra Knuttjern går turen sørøstover ned til inn til Skulerudtjern og videre til Skulerud gård. Derfra følger vi grusveien forbi Vålergårdene og tilbake til Fredheim skole. Turen er på ca. 13 km.

Oppmøte Fredheim skole, Losbyveien kl 11.00.

Søndagstur med Lørenskog turlag er et tilbud til deg som ønsker å delta på fellestur, og som vil bli kjent med ulike turer i nærområdet. 

 

Søndagstur i Østmarka fra Fredheim skole

Fredheim skole - Halssjøen - Turen starter fra Fredheim skole kl. 11.00, og varer ca 4, 5 timer. Nærmeste bussholdeplass er Finstadsletta (Buss 110) - derifra er det ca 25 ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Cecilia Hørup Nilssen