Tirsdagspadling fra Sørenga

Bli med på padletur fra Sørenga! Hver tirsdag fra mai til september kan du bli med på guidet kajakktur i Oslofjorden. Hvor turen går, avhenger av været. 

Dette er for deg som har lyst til å prøve, men kanskje ikke har tilgang til kajakk, eller ikke har noen å padle med. Man trenger ikke å ha tatt noen form for kurs i forkant, men det er et krav å kunne svømme. Det blir en kjapp introduksjon i starten av turen, og etterhvert padler vi fra Sørenga, kanskje en tur rundt Hovedøyen eller til Operaen. Mulighet for Badstu etter turen, se mer informasjon lenger nede på siden

Pris:

kr 410,- for medlem. 560,- for ikke-medlem. Du kan enkelt bli medlem i DNT ved å klikke her. Er du mellom 16-30 år gir vi en ungdomsrabatt på kroner 50,-

Inkludert i prisen: Kajakk, åre, vest og spruttrekk. 

Oppmøte: 

kl. 17:45 ved Frilufthuset på Sørenga. 

Hjemreise:

Turen avsluttes 19:30-20:00

Krav til deltagelse: 

Man må kunne svømme. 

Aldersgrense:

16år. 

Kansellering og bytting av kurs

Vi kan ikke bytte kursdato for deg. Vi kan imidlertid melde deg av kurset. Hvis du ikke kan delta må du lese  Generelle vilkår fellesturer.

DNT Oslo og Omegn er medlem av Redningsselskapet. Stadig flere oppdager gleden ved padling, kiting og surfing. Med RS Aktiv kan du som utøver være trygg på at hjelpen kommer hvis det skulle oppstå en nødsituasjon. Les mer om RS Aktiv her.

 

Annet:

Trenger du turutstyr kan dette kjøpes i vår Turinformasjon eller i DNTs Nettbutikk

Generell informasjon:Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i generelle vilkår fellesturer.

SPØR VÅR TURINFORMASJON

Har du spørsmål angående kurset, om kart eller utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med Tursenteret på Sørenga: 

Telefon: 22 82 28 02, mandag til fredag mellom kl 10.00 og kl 20.00 eller på e-post: kajakk@dntoslo.no 

Ofte stilte spørsmål:
1. Introkurs og grunnkurs, hva er forskjellen? 

For å delta på introkurs eller grunnkurs trenger du ingen tidligere erfaring eller kurs. Du kan selv velge om du vil melde deg på introkurs eller grunnkurs. Introkurs varer i tre timer mens grunnkurs varer i seksten timer fordelt på to dager. Les mer om introkurs her og grunnkurs her. Etter å ha gjennomført enten introkurs eller grunnkurs, får du våttkortet som er et kursbevis. Med våttkort kan du leie kajakk på Sørenga fra DNT Oslo og Omegn.

2. Kansellering og bytting av kurs

Vi kan ikke bytte kursdato for deg. Vi kan imidlertid melde deg av kurset. Hvis du ikke kan delta må du lese  Generelle vilkår fellesturer 

3. Hva er våttkort?
Våttkort er Norges Padleforbund sitt kursbevis innen padling. Både introkurs og grunnkurs gir deg våttkortet. Les mer om våttkort her.

4. Har dere garderober og oppbevaringsskap?
Ja, vi har herre og damegarderober med dusj og låsbare skap for personlige eiendeler. Dette er nede i kajakklokalet, ikke i butikken.

5. Skal jeg lære "eskimorulla"?
Nei du skal ikke lære grønlandsrulla, som det gjerne kalles. Å rulle er en avansert teknikk som ofte krever et eget kurs. Du skal imidlertid velte i kajakken og flyte opp og ut av kajakken. Dette er en helt ufarlig og enkel øvelse som alle greier. Det er allikevel normalt å ha noe usikkerhet knyttet til denne øvelsen. Vi kan betrygge med at samtlige som prøver det garantert klarer det, vi har en 100% suksessrate på øvelsen.

6. Jeg har tatt kurset men har mistet våttkortet, hva skal jeg gjøre? 
  DNT kan ikke hjelpe deg med dette da det er Norges Padleforbund som utsteder våttkort. Se her for hva du skal gjøre:  https://padling.no/vaattkort/har-du-mistet-vaattkortet/

7. Jeg glemte igjen noe i garderoben etter kurs, hva skal jeg gjøre?
På hvert eneste kurs glemmer noen igjen noe i kajakklokalet. Du må da møte opp for å finne egne gjenstander i kajakklokalet. Vi har ikke anledning til å lete etter dine ting for deg da vi har det travelt i butikken.

Tirsdagspadling fra Sørenga

Bli med på padletur fra Sørenga! Hver tirsdag fra mai til september kan du bli med på guidet kajakktur i Oslofjorden. Hvor turen går, avhenger av været.  Dette er for deg som har ...

Kontaktinformasjon: