Sommerferiedag på Breivoll Gård (2-8 år)

Dette arrangementet er over!

Innerst i Bunnefjorden ligger idylliske Breivoll Gård. Med store grøntområder og nærhet til sjøen er dette et eldorado for friluftsliv og lek. Bli med på eventyrdag med sjørøversus. Vi henter fram kart og leter etter edle skatter. Det blir leker og piratsti. Ellers blir det sjørøvertund og skattejakt. Vi serverer saft og kaffe.Bli med på DNT senior og Barnas Turlag sin "Generasjonstur" til Breivoll Gård.

For barn fra 2-8 år i følge med besteforeldre.

(Også mamma, pappa, tante, onkel, venn, oldefar, eller oldemor er velkommen!)

Med store grøntområder og nærhet til sjøen er dette et eldorado for friluftsliv og lek. Bli med på eventyrdag med sjørøversus. Vi henter frem kart og leter etter edle skatter. Det blir sjørøverstund, fiskesprett, sang og skattejakt. 

Vi møtes ved stabburet på gårdstunet kl. 11. Har du egne sjørøvereffekter, ta gjerne med det. Her kan man også være kreativ å lage noe effekter.  

Pris 

Turen er gratis.

Dette er en enkel tur. Vi går bare noen hundre meter. Aktivitetene er tilpasset barn i alderen 2-8 år både med tanke på innhold og sikkerhet.

Oppmøte og avslutning

Vi møtes utenfor stabburet på gårdstunet søndag kl. 11.00. Her vil det stå turledere med røde DNT-vester. Avslutning på samme sted kl. 14.00. 

Adkomst (sommer)

Buss: Til Nesset. Ca 15 min å gå inn til Breivoll Gård fra busstoppet. Se en-tur.no

Bil: Kjør E-6 sørover (fra Oslo) og ta av mot Nesset/Vinterbro. Ta til høyre ved koisken på Nesset (Breivoll friområde) og følg Breivollveien innover og parker på den store parkeringsplassen ved Breivoll Gård.

Sykkel: Sykle Mosseveien/E-18 til Hvervenbukta, så videre på Gamle Mossevei og langs Gjersjøen mot Tusenfryd og videre til Nesset og inn til Breivoll Gård.

Sykkel og ferje: Ta ferje til Nesoddtangen fra Aker brygge, følg Riksvei 156 til Nesset, og avkjøring til Breivoll strand og gård. (ved iskremkiosken).

Mat/utstyr

  • klær og sko tilpasset været, vi satser på å være ute det meste av tida
  • drikkeflaske med vann
  • nistepakke
  • sitteplate  

Kart

Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken

Turen arrangeres av DNT Oslo og Omegn som er en medlemsorganisasjon. Hvis du ikke er medlem i DNT, kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn her

Mer informasjon

Kontakt vår Turinfo dersom du har spørsmål angående turen. Telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00. E-post: turinfo@dntoslo.no

Følg oss på Facebook

Kategori: Nærmiljø

Sommerferiedag på Breivoll Gård (2-8 år)

Innerst i Bunnefjorden ligger idylliske Breivoll Gård. Med store grøntområder og nærhet til sjøen er dette et eldorado for friluftsliv og lek. Bli med på eventyrdag med sjørøversus. Vi henter ...

Kontaktinformasjon: