Nærtur med Aktiv i 100 Oppegård

Fellestur

Dato
17. januar kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktiv100, Aktivi100, Nærtur
Arrangører
Nordre Follo Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Har du lyst og anledning til å gå på fottur midt på dagen på en hverdag? Turtilbudet «Aktiv i 100» er en fin mulighet til å utforske nye stier og veier i nærområdene, dele flotte naturopplevelser med andre, komme i bedre form og kanskje få nye venner. Det er helt gratis å delta, det er ingen påmelding og du trenger ikke engang være DNT-medlem for å bli med. Det er to turledere med på turene og vi har alltid innlagt matpause.

Alle turene starter mandager kl 11:00 fra Jan Baalsruds plass på Kolbotn (utenfor Kolben). Vi forsøker å legge turene til skogsområder og sti så mye som mulig. Vi har alltid en lunsjpause underveis, så ta med matpakke og drikke. I den kalde årstiden er det lurt å ha med brodder. Ta også med munnbind for bruk på buss eller tog.

På grunn av koronasituasjonen må du kanskje i perioder melde deg på via den røde «Meld deg på»-knappen. Det kan i perioder være et tak på antall deltakere. Vær oppmerksom på at du da kan bli avvist dersom turen er fulltegnet og du møter opp uten å ha meldt deg på.

Klikk HER for å se vårt sesongprogram.

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tore Stensrud