Kom deg ut-dagen på Breivoll

Arrangement

Dato
6. februar kl. 12:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Aktiviterforbarn, Aktivitet Fottur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Ås Turlag , Breivoll Gård
Dette arrangementet er over!

Bli med til DNT-arenaen Breivoll på selve Kom deg ut-dagen. Breivoll gård tenner bålpannene, og ved snøfall er det anledning til både aking og ski. Prøv gjerne vår nye natursti tilpasset barn.

Bli med på markering av Norges nasjonale turdag på Breivoll. Grunnet smittevern blir det ikke noe ordinært arrangement med organiserte leker og aktivitet, men vi oppfordrer alle til å komme seg ut på tur med avstand. Alle oppfordres til å benytte hele området og helgen slik at vi unngår tett samling av mennesker. Breivoll Gård åpner opp cafeen utendørs, og tenner i tillegg bålpannene.

Pris: gratis

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer turer i skog og mark hele året. Mange av våre turer er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre barnefamilier, dra på tur med andre og være sosial.  Bli medlem i DNT

Barnas Turlag er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha egne barn. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Passer turen for vår familie?

Gradering av turen: Grønn
Offentlig transport:  Rute nr 505 fra Oslo til Nesset ca hvert 15. minutt, tar ca 30 minutter.  Det går buss fra andre steder også. Det er ca 15 minutter å gå til Breivoll Gård fra busstoppet.

Parkering: Av hensyn til barn, dyr og trivsel ønsker vi et bilfritt tun på Breivoll Gård.  Parker på en av mange P-plasser som er angitt etter avkjørselen fra Nesset. Herfra er det en kort spasertur opp til gården langs veien.

 

Utstyr: Ta gjerne med eget akebrett, skøyter eller ski om du ønsker og forholdene tilsier det.

Har du ikke alt utstyret du trenger? Kontakt BUA  eller FRIGO. De har fine utlånsordninger som gjør at man ikke trenger kjøpe alt nytt. Ta også en titt på bruktstativene i tursentrene våre.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Vi gjør oppmerksom på at på turer og aktiviteter med Barnas Turlag så har de foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Oppgaven til våre turledere / aktivitetsledere er å legge til rette for tur, aktiviteter og lek.

Kontaktinformasjon: