Trilletur i Ekebergparken

Fellestur

Dato
19. januar kl. 10:30 - 13:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ekeberg, Trilletur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** Merk påmelding til denne turen**

Vi triller i fine omgivelser rundt Ekebergparken.

Turen starter ved parkeringsplassen til Ekeberghallen. Vi triller i parken på gangfelt som brøytes hele året. På denne turen blir det dessverre ikke cafe-besøk. Dette grunnet stengt cafe på kort varsel på grunn av sykdom. Turen er på ca 4 km.

Turen er åpen for alle og tilbudet er gratis.

Oppmøte: Parkeringsplassen til Ekeberghallen kl. 10.30.

Off. kom.: Buss 74 fra Oslo S til Ekeberghallen, alternativt trikk 13 til Sportsplassen (et stykke å gå til hallen), eller buss 34 til Ekeberg camping (et stykke å gå til hallen). N.B. Bussene tar ikke mange barnevogner.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene.

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn".

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur i Ekebergparken

** Merk påmelding til denne turen** Vi triller i fine omgivelser rundt Ekebergparken. Turen starter ved parkeringsplassen til Ekeberghallen. Vi triller i parken på gangfelt som brøytes hele året. På denne ...

Kontaktinformasjon: