Det ville ekstra | Vintereventyr i Jotunheimen | Friluftshuset Sørenga

Drømmer du om vinterfjellet? Nå kommer Jotunheimen og vinteren til deg - på Friluftshuset Sørenga i Bjørvika i Oslo!

Programmet byr på kortfilmpremierer, presentasjon av vinterprogram og toppturmål, fingermat fra fjellet, yogaøkt og en turglad husky fra Jotunheimen - samt turtips, råd og vink for eventyr i Jotunheimen.

Gratis inngang ved påmelding.

Gjendesheim turisthytte er DNT sin storstue i Jotunheimen - og den nærmeste innfallsporten til vintereventyret om du vil reise Jotunheimen fra Oslo.
Gjendesheim er kjent for et variert og spennende tur- og aktivitetsprogram året rundt, og har lagt lista enda høyere for vinteren 2022, med en rekke spenstige aktivititer, turer og kurs.

Til Friluftshuset på Sørenga har hyttevertskapet Anne og Marius invitert med seg hundekjører Øyvind Jakobsen fra Jotunheimen Husky Lodge, yogainstruktør Frida Jasmin Sende, og en lokal tinderangler med vårskiturer på 2000-meterstopper som favorittsyssel.

Alle vil gjennom filmer, bilder, kart og tale fortelle om en rekke eventyr som venter i Jotunheimen vinteren 2022 - enten du vil gå alene eller bli med noen av dem på tur.

Påmelding:

Inngangen er gratis mot påmelding - som gjøres ved å sende mail med tittel "Ville ekstra Sørenga" til gjendesheim@dnt.no

Maks 60 sitteplasser. Dørene åpner fra kl 17:30.

Velkommen til Friluftshuset - og til vintereventyr i Jotunheimen!

Kontaktinformasjon: