AVLYST/CANCELLED! Internasjonal søndagstur - Juletur i Maridalen

Dette arrangementet er over!

Turbeskrivelse: Dette er den siste søndagsturen før vi tar juleferie, og denne gangen blir det juletur til Maridalen. Vi går en runde fra Brekke ved inngangen til Maridalen og Nordmarka. Turen er ca. 6-7 km og går litt på skogsbilvei og litt på sti om det ikke er for mye snø. Vi tar en god pause med bål, gløgg, pepperkaker og førjulsstemning. Turen er gratis og åpen for alle.

Utstyr: Husk gode vintersko og brodder om det er glatt. Ta med en liten matpakke, noe å drikke, sitteunderlag, og en egen kopp til gløgg.

Oppmøtested: Ved Brekkekrysset busstopp i Maridalsveien klokken 11:00.

Transport: Man kan ta buss 25, 34 eller 54 til Brekkekrysset, se www.ruter.no for mer informasjon om ruter og tider. Det er også mulig å parkere bil i området.

Ny smitteverninnstruks (per 25.09.21)

Om de internasjonale søndagsturene: En søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer. Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne.

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!

AVLYST/CANCELLED! Internasjonal søndagstur - Juletur i Maridalen

Turbeskrivelse: Dette er den siste søndagsturen før vi tar juleferie, og denne gangen blir det juletur til Maridalen. Vi går en runde fra Brekke ved inngangen til Maridalen og Nordmarka. Turen er ca. ...

Kontaktinformasjon:

  • Åslaug Tveiterås
  • Tlf. 958 30 245