Internasjonal søndagstur - Bogstadvannet rundt

Dette arrangementet er over!

Turbeskrivelse: Bogstadvannet er et idyllisk vann ved utgangen av Sørkedalen. Turen rundt vannet går gjennom varierte omgivelser: ikke bare langs vannet, men også gjennom skog, langs elver, jordbruksområder osv. Turen er på ca. 11-12 km, hovedsakelig på grusveier og stier, og er gradert som middels på UT.no. Vi avslutter turen ved historiske og vakre Bogstad Gård hvor arrangementet "Jul på Bogstad Gård" pågår. Her finnes det også en hyggelig kafé.

Utstyr: Ta med drikke (gjerne også varm) og matpakke. Ta helst også med sitteunderlag og varme klær til pausen. I denne årstiden er det ekstra viktig med fottøy og klær tilpasset været, og er det glatt er det lurt å bruke brodder.

Oppmøtested: Peder Ankers plass klokken 10:30. Merk at turmål er Bogstad Gård, så om du parkerer bilen ved turstart må du legge til ekstra tid tilbake til bilen.

Transport: Buss til Peder Ankers plass og fra Bogstad Gård, se www.ruter.no for mer informasjon om ruter og tider. Det finnes parkeringsplass enten ved Bogstad camping, Bogstad badeplass eller Bogstad Gård.

Ny smitteverninnstruks (per 25.09.21)

Om de internasjonale søndagsturene: En søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer. Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne.

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!

Internasjonal søndagstur - Bogstadvannet rundt

Turbeskrivelse: Bogstadvannet er et idyllisk vann ved utgangen av Sørkedalen. Turen rundt vannet går gjennom varierte omgivelser: ikke bare langs vannet, men også gjennom skog, langs elver, jordbruksområder osv. Turen er på ca. 11-12 ...

Kontaktinformasjon:

  • Karin Mikosch
  • Tlf. 47718768