Småbarnstur til Nedre Gupu

Fellestur

Dato
3. oktober kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bæresele, Bæremeis, Bæresjal
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Dette arrangementet er over!

OBS TUREN ER FLYTTET TIL SØNDAG D. 10/10. PÅMELDTE VIL BLI KONTAKTET AV TURLEDER. 

I dag legger vi opp til en tur der småbarna skal ha mulighet til å gå mest mulig selv, så vi setter kurs for en av de korteste rutene til Nedre Gupu. Vi går samlet fra Franzekleiv/Franskleiv/Vestmarksetra, følger asfaltveien et par hundre meter opp, før vi tar av til venstre over i lysløypa og følger den opp til nedre Gupu. Her får vi litt motbakke, men vi tar det med ro. På nedre Gupu fyrer vi opp bål og griller. Ta med egen mat. Vi setter også av god tid til at barna kan leke. Når vi er mette og ferdiglekt tar vi samme vei tilbake. PS: på Nedre Gupu er det godt med ly og muligheter til å trekke under tak, så på denne turen er vær ingen hindring!

Målgruppe: Småbarn som enten greier å gå en kilometer, sitter i meis/bæresele eller evt. vogn. Større søsken er også velkomne men programmet er tilrettelagt for de små.

Lengde: ca. 2 km

Varighet: 3 timer

Oppmøte: P-plassen på Franskleiv/Vestmarksetra

Medbring: Alt du trenger for noen timer i naturen med småbarn. Husk rikelig med snacks, drikke og varme klær. Det kan være en hjelp med vandrestave for ekstra balanse. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i Bærum Turlag: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde passe avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Krav om påmelding: Det er viktig at vi har kontroll på hvem og hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om registrering av deltakelse.Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Småbarnstur til Nedre Gupu

OBS TUREN ER FLYTTET TIL SØNDAG D. 10/10. PÅMELDTE VIL BLI KONTAKTET AV TURLEDER.  I dag legger vi opp til en tur der småbarna skal ha mulighet til å gå ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Thanh Ngan Nguyen
  • Thomas Sandene