Nærtur fra Sognsvann

Turer på stier og skogsveier fra Sognsvann. Oppmøte på Sognsvann tre torsdager i mnd. Siste torsdag i mnd er månedens tur med oppmøte eventuelt et annet sted. Hver 2. torsdag i mnd avsluttes turen eventuelt et annet sted enn Sognsvann. Følg også med på aktivitetsoversikten. 

Vi spiser matpakka underveis. Turene varer i 2-3 timer.

*** Merk: At det er registrering ved oppmøte. 

Månedensturer høst 2021:

30. september: Uteligger Haralds hytte.

Vi starter å gå fra Brannvaktveien bussholdeplass.

Oppmøte Kringsjå T-bane kl. 10.55

Buss nr 25 kl. 11.02

Turen varer 3-4 timer.

28. oktober: Tur til Frognerseteren via Trollvannsstua.

Oppmøte Sognsvann kl. 11

Turen varer 3-4 timer

25. november: Fra Sinsen til Ekeberg

Oppmøte Sinsen T-bane kl 11.

Turen varer 3-4 timer.

Merk: Siste tur med Sognsvannsgruppa er 9. desember.

Smittevern

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Denne turen er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i Oslo. Her finner du oversikt over alle gruppene. Det kreves ikke medlemskap i DNT for å delta. Ta gjerne kontakt med Tursenterer på Tlf. 22 82 28 00 eller E-post: info.oslo@dnt.no hvis du har spørsmål om nærturene. 

Nærtur fra Sognsvann

Turer på stier og skogsveier fra Sognsvann. Oppmøte på Sognsvann tre torsdager i mnd. Siste torsdag i mnd er månedens tur med oppmøte eventuelt et annet sted. Hver 2. torsdag i ...