El-sykkeltur i Vestmarka

Fellestur

Dato
29. august kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Sykkeltur, Dagstur,
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Start og slutt ved Kirkerudbakken (P-plass). 
Oppmøte:  Kirkerudbakken, nederst kl. 10:30.
Turslutt: Kirkerud.

Start og slutt ved Kirkerudbakken (P-plass). 30 km via Skoglund, Svartvann, Fransbråten. Mest grusvei. Bør være trent EL-sykkelbruker. En del stigning, men ikke veldig bratt.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  27. august. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

El-sykkeltur i Vestmarka

Start og slutt ved Kirkerudbakken (P-plass).  Oppmøte:  Kirkerudbakken, nederst kl. 10:30. Turslutt: Kirkerud. Start og slutt ved Kirkerudbakken (P-plass). 30 km via Skoglund, Svartvann, Fransbråten. Mest grusvei. Bør være trent ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Steinar Hjell
  • Halvor Bache-Wiig