Nærtur fra Ammerud

Fellestur

Dato
5. oktober kl. 11:00 - 14:00
Alternative datoer
Vis 3 andre datoer
2. november 2021
9. november 2021
16. november 2021
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Tur i nærområdene rundt  Ammerud. Møt opp sammen med andre trivelige turdeltakere utenfor Ammerud T-banestasjon kl. 11.00. Turene varer rundt to til tre timer og går på stier og turveier i Lillomarka. Ta med mat, drikke og sitteunderlag. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernråd som gjelder for alle    

Siste tirsdag i månenden drar gruppe på Måndens tur. På disse turene tar gruppa buss eller bane til et annet turutgangspunkt. Her finner du oversikt over høstens turer.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper. 

Velkommen!

Nærtur fra Ammerud

Tur i nærområdene rundt  Ammerud. Møt opp sammen med andre trivelige turdeltakere utenfor Ammerud T-banestasjon kl. 11.00. Turene varer rundt to til tre timer og går på stier og turveier i Lillomarka. Ta med mat, ...