Avlyst OsloOnsdag: Tur ned Akerselva (16-20 år)

Fellestur

Dato
10. mars kl. 17:30 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lavterskel, Osloonsdag
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

(For English look below)

Har du lyst til å dra ut på tur, men ikke gjort det før? Kanskje du ikke har noen å dra på tur med? Eller glemmer du å benytte deg av mulighetene hverdagen byr på? Bli med oss tur, da vel!

Program

Onsdag 10. mars inviterer vi i DNT ung Oslo deg med på tur nedover Akerselva!

Vi møtes ved Kjelsås stasjon kl.17.30. Se etter turleder i rød jakke/vest. Husk å ta med deg litt snacks, drikke, sitterunderlag og varme klær.


Vi gleder oss til å se deg på tur 😊

Arrangementet er gratis og både medlemmer og ikke-medlemmer er hjertelig velkomne. OsloOnsdag er for de mellom 16 og 20 år, og er støttet av Frifond, Oslo kommune og DNT ung Oslo.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Join DNT ung Oslo (age 16-20) on a hike down Akerselva. 

We will meet at Kjelsås station at 5.30 p.m. Look out for the tour leader in red.

We are looking forward to seeing you all 😊

OsloOnsdag is a free event, open to everyone from the age of 16 to 20, both DNT members and non-members. It’s based on a volunteer initiative managed by DNT young Oslo, and founded by Frifond and the City of Oslo, in addition to DNT young Oslo. We arrange trips every other Wednesday and we also have free activities at Friluftshuset every Thursday with paddling, bouldering and other theme nights. Follow us on Facebook to keep yourself update

Generell informasjon

Pris

Gratis!

Annet

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Vilkår for deltakelse på fellesturer

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT! 

OsloOnsdag: Tur ned Akerselva (16-20 år)

(For English look below) Har du lyst til å dra ut på tur, men ikke gjort det før? Kanskje du ikke har noen å dra på tur med? Eller glemmer ...