Lindøya

Fellestur

Dato
15. august kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Rundtur Lindøya. Hvis pent vær, ta med badetøy. 5 km. Turveier
Oppmøte: Kl 10.30 Rådhusbrygge 1-ved siden av Aker brygge.  Kollektiv til Sentrum.
Turslutt: Aker brygge.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  13. august. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Lindøya

Rundtur Lindøya. Hvis pent vær, ta med badetøy. 5 km. Turveier Oppmøte: Kl 10.30 Rådhusbrygge 1-ved siden av Aker brygge.  Kollektiv til Sentrum. Turslutt: Aker brygge. På grunn av koronasituasjonen er det ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Grete Gjertsen
  • Anne K. Sunde