Ringiåsen

Fellestur

Dato
6. mai kl. 11:05
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet, Østfold (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

 

Sti mot Kattåsbråtan, videre til Ringijordene og Ringiåsen med utsikt, videre til Stovivannet, gårdsvei og sti ned til Butterud gård, over Ringijordene tilbake til Kattås. Ca 12 km. Sti/turvei, noen bratte og steinete partier.
Oppmøte: Kattås bussholdeplass kl. 11.05. Buss 245 fra  Sandvika til Kattås.

Turslutt: Kattås

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  4. mai. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Ringiåsen

  Sti mot Kattåsbråtan, videre til Ringijordene og Ringiåsen med utsikt, videre til Stovivannet, gårdsvei og sti ned til Butterud gård, over Ringijordene tilbake til Kattås. Ca 12 km. Sti/turvei, noen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marit Torblå Karlsen
  • Grete Gjertsen