Avlyst Internasjonal luciatur i Nordmarka

Fellestur

Dato
13. desember 2020 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lucia, Flerkulturell, Internasjonal
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Internasjonal
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Velkommen til en førjulstur i Nordmarka på luciadagen. Vi møtes på Brekkekrysset busstopp kl 10.50. Vi tar så buss til Hammeren. Derfra planlegger vi en gåtur med innslag av juleaktiviteter. Kanskje besøker vi et julemarked, en markastue (Ullevålseter) eller møter nissen på veien. Vi må se ann hva som er mulig, men vi lover en "julete" tur. Vi ender opp ved Brekkekrysset hvor man kan ta buss 54 tilbake til byen. 

Husk gode sko og klær etter været. Og ta med litt mat og drikke - vi spiser lunsj underveis. 

Husk PÅMELDING! Du melder deg på ved å klikke på den røde "Meld deg på"-knappen og fylle inn påmeldingsskjemaet. Det er maks 25 deltakere på denne turen. Hvis du ikke har meldt deg på, vil du kunne bli avvist. Dette er av hensyn til smittevern.

Oppmøte: Ved Brekkekrysset busstopp (54 bussen fra sentrum) kl. 10.50 (buss går 11.03 til Hammeren og ankommer 11.07). Alternativt oppmøte på Hammeren kl. 11.05 ved busstoppet.
NB: Møt opp i god tid før turen starter. Hvis du kommer for sent og gruppa har gått, er det ikke garantert at turleder er tilgjengelig på telefon.
NB: Merk tidspunkt. Ikke 11.30, som vanlig på internasjonale turer. 

Transport: Buss 51 fra Nydalen til Hammeren. Ankomst kl 11.06
Etter turen er det muligheter for å ta buss 54 tilbake til byen  Brekke.  Sjekk https://ruter.no/ for rutetider.

Hovedturleder: Åslaug Tveiterås, tlf. 95830245

Følg oss gjerne på Facebook

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/ 

Om de internasjonale søndagsturene:
Siste søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer.
Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne.

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!


"internasjonal tematur"

Internasjonal luciatur i Nordmarka

Velkommen til en førjulstur i Nordmarka på luciadagen. Vi møtes på Brekkekrysset busstopp kl 10.50. Vi tar så buss til Hammeren. Derfra planlegger vi en gåtur med innslag av juleaktiviteter. Kanskje ...