Fjell-løpecamp Grimsdalshytta

Fellestur

Fra dato
3. september 2020 kl. 19:00
Til dato
6. september 2020 kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Løp, Aktivitet Fottur, Foredrag, Løpetur, Fjell-Løpetur, Inspirasjonshelg, Stiløpetur, Fjelløping, Packraft
Arrangører
Grimsdalshytta, DNT Oslo og Omegn , Fjellboms
Dette arrangementet er over!

Bli med på en aktiv helg i fjellet!

Hovedfokus er på fjelløping. Her finner du noe for enhver smak, både svært lettløpte stier og mer krevende terreng, ypperlig for de med tidligere erfaring fra sti-/terrengløping. I tillegg får du treffe likesinnede løpere, bli inspirerte av foredrag om fjelløping og som en bonus mulighet til å padle packraft.


Grimsdalshytta

Grimsdalshytta ligger i Grimsdalen, som skiller Rondane i sør og Dovre i nord. Dette er vår lekegrind for helgen, og et fantastisk område for fjelløping! Hytta har alle fasiliteter, som dusj, vannklosett, flotte rom og er kjent for den deilige, hjemmelagde maten!

Helgens innhold

Hver dag settes det opp løpeturer på 25-30 kilometer, med mulighet til forlengelse (opp til et maraton) for de ivrigste. Helgen vil også inneholde foredrag og diskusjon om løping i fjellet, kurs i teiping av ankler og et enkelt, løpefokusert førstehjelpskurs. Løpecampen passer for deg som har løpeerfaring fra sti/terreng over lengre distanser (20-30 km eller mer) fra før.

I tillegg vil de som ønsker det få mulighet til å padle packraft ned den vakre elva Grimsa, som renner gjennom Grimsdalen. 

Vi garanterer en spennende, inspirerende og lærerik helg!


Pris

Pris: kr 4.050,- per person. 

Prisen inkluderer:

  • Løpetur fredag, lørdag og søndag med turleder
  • Foredrag og utstyrsdemonstrasjon om fjelløpig på hytta
  • Enkelt og løpsfokusert førstehjelpskurs
  • Full kost og losji*
  • Utstyr og instruksjon til packrafting i elva Grimsa

* fra og med middag torsdag (tre-retters) til og med frokost og matpakke søndag. Overnatting på firemannsrom - tre netter. Tomannsrom kan bestilles mot tillegg i pris, hvis tilgjengelig.

Prisen inkluderer ikke:

  • Transport til/fra Grimsdalshytta
  • Snacks og annen drikke enn vann

 

Påmelding

Påmelding til Fjellboms: post@fjellboms.no

Ved påmelding oppgi navn, tlf.nr og eventuelle allergier eller andre matbehov.

Mer informasjon og pakkeliste blir sent ut til deltakerne i god tid før turen. Har du spørsmål om fjell-løpecampens turer og aktiviteter, ta gjerne kontakt med turleder Maria Bratteli: mariabratteli@gmail.com/ 988 91 726 

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Maria Bratteli
  • Frederik Emil Juul
  • Kjell Jonsson