Sommeravslutning i Gjelleråsmarka med nærturgruppa på Nedre Romerike

Fellestur

Dato
10. juni kl. 10:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Turen starter fra Lahaugmoen klokken 10,  og går på gode stier i et lettgått terreng. Medbrakt matpakke inntas på Lukeenga, som er en gammel husmannsplass. På Lukeenga finner vi også Lukeenga Aerodrome. ***Merk at alle som skal delta må melde seg på. Trykk på den røde knappen for påmelding. 

Parkering og oppmøte innerst på Lahaugmoen hvor Kongeveien og Oldtidsveien ligger. Turen avsluttes på Lahaugmoen ca klokken 14.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Nærturene er et samarbeid mellom DNT Oslo og Omegn og kommunene Lørenskog, Skedsmo og Rælingen. Turene er gratis og åpne for alle som ønsker å være med i et turfellesskap. Nærturene er en del av det nasjonale prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med folk ut på tur i nærnaturen. 

Nærturgruppa fra Sandbekkstua har egen side på Facebook. Siden heter Nærturgruppe på Nedre Romerike - Aktiv i 100.

Har du spørsmål om turen? Kontakt Hanne Tretterud Lund hos DNT Oslo og Omegn, hanne.lund@dntoslo.no 

Kategori: Aktiv i 100

Sommeravslutning i Gjelleråsmarka med nærturgruppa på Nedre Romerike

Turen starter fra Lahaugmoen klokken 10,  og går på gode stier i et lettgått terreng. Medbrakt matpakke inntas på Lukeenga, som er en gammel husmannsplass. På Lukeenga finner vi også ...

Kontaktinformasjon: