Fuglemyrhytta - Nordmarka

Fellestur

Dato
25. oktober kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangører
Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fuglemyrhytta på Vettakollen har fått mye omtale på grunn av sin spesielle arkitektur (Snøhetta arkitekter) og en beliggenhet med fantastisk utsikt over store deler av Oslo, Oslofjorden og Nesoddlandet. Hytta ble åpnet for et års tid siden og har hatt rekordartet besøk.

Turen starter ved Sognsvann stasjon (parkering) og går langs Ankerveien til Båntjern og videre opp langs sørspissen av Vettakollen. Vel oppe på Fuglemyra tar vi en kort avstikker for å beskue Fuglemyrhytta med den flotte beliggenheten. Turen går deretter til Frønsvollstråkka og videre langs skogsbilvei og blåmerket sti til Lille Åklungen. Vi passerer sydsiden av vannet og tar stien ned til Sognsvann hvor vi følger østsiden tilbake til parkeringsplassen.

Turen er ca. 12 km lang. Bruk godt fottøy og ta med matpakke og drikke.

Oppmøte er kl. 10.00 direkte på parkeringsplassen ved Sognsvann. Det er ikke opplegg for fellestransport.

Nasjonale smittevernsregler må følges underturen, og vi er pålagt å føre deltagerliste. Påmelding ved bruk av "Meld-deg-på!"-knappen.

Fuglemyrhytta - Nordmarka

Fuglemyrhytta på Vettakollen har fått mye omtale på grunn av sin spesielle arkitektur (Snøhetta arkitekter) og en beliggenhet med fantastisk utsikt over store deler av Oslo, Oslofjorden og Nesoddlandet. Hytta ...

Kontaktinformasjon:

  • Knut Ivar Edvardsen
  • Tlf. 95227382

Turledere:

  • Nina Carina Drøsdal
  • Knut I Edvardsen