Internasjonal søndagstur til Maridalen kaffebrenneri

Fellestur

Dato
28. juni kl. 11:30 - 16:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kaffe, Søndagstur, Flerkulturell, Internasjonal, Maridalenbrenneri, Cupping
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Internasjonal

På semesterets siste tur skal vi går fra Kjelsås til kaffebrenneri i Maridalen hvor vi skal  få smake på deres kaffeprodukter.

Vi møtes kl. 11.30 ved Kjelsås trikkestopp og går inn i skogen på grusvei langs Maridalsvannet mot Snippen stasjon. Hvis vi har god tid og er veldig spreke, så kan vi utvide turen med å krysse Barlindåsen og nyte utsikten på toppen. Hele turen er cirka 10 km lang. Det blir en lunsjpause underveis, så ta med noen å spise og drikke! Vårt mål er Maridalen Brenneri som inviterer oss til å smake på deres ferskbrente kaffe.

På veien tilbake tar vi mest sannsynlig toget fra Snippen stasjon kl. 16:29 (Snippen er også sone 1).

Oppmøte: Kl. 11.30 ved Kjelsås trikkestopp.
NB: Møt opp i god tid før turen starter. Hvis du kommer for sent og gruppa har gått, er det ikke garantert at turleder er tilgjengelig på telefon.

Transport: Tog til Kjelsås stasjon eller buss for trikk 11B til Kjelsås (siste stopp). Sjekk https://ruter.no/ for rutetider.

Hovedturleder: Anja Kohfeldt, tlf. 98157878

Om de internasjonale søndagsturene:
Siste søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer.
Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne.

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!

Internasjonal søndagstur til Maridalen kaffebrenneri

På semesterets siste tur skal vi går fra Kjelsås til kaffebrenneri i Maridalen hvor vi skal  få smake på deres kaffeprodukter. Vi møtes kl. 11.30 ved Kjelsås trikkestopp og går inn ...