Internasjonal søndagstur til Maridalen kaffebrenneri

Fellestur

Dato
28. juni 2020 kl. 11:30 - 16:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kaffe, Søndagstur, Flerkulturell, Internasjonal, Maridalenbrenneri, Cupping
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Internasjonal
Dette arrangementet er over!

Denne turen starter på Maridalen kaffebrenneri på Snippen, hvor vi skal få en eksklusiv smak av deres kaffeprodukter. Bare å glede seg! 

Vi møtes ved Tigeren på Oslo S kl. 11.20 og tar toget kl. 11.42. Man kan også møte direkte på Snippen togstasjon kl. 12.00. Snippen ligger i Sone 1. 

På Snippen besøker vi Maridalen Brenneri som inviterer oss til å smake på litt forskjellige kaffeprodukter. Så går vi sørover på grusvei i skogen og langs Maridalsvannet til Kjelsås. Hvis vi har god tid og er veldig spreke, så kan vi utvide turen med å krysse Barlindåsen og nyte utsikten på toppen. Hele turen (uten tur til Barlindåsen) er cirka 10 km lang. Det blir en lunsjpause underveis, så ta med noen å spise og drikke! 

Fra Kjelsås går det trikk, buss og tog. 

NB: HUSK Å MELDE DEG PÅ FØR TUREN! Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen. Trykk på den røde knappen for påmelding. Og husk å fullføre påmeldingen for at den skal bli registrert. 

Oppmøte: Kl. 11.20 ved Tigeren utenfor Oslo S. Eller kl. 12.00 på Snippen stasjon. 
Toget går fra Oslo S 11.42 (L3 til Jaren), og stopper også på Tøyen, Nydalen og Kjelsås, før Snippen.

Viktig: Toget går kl. 11.42 fra Oslo S og det er viktig å rekke det toget (neste tog går 1 time senere). Møt opp i god tid før turen starter. Hvis du kommer for sent og gruppa har gått, er det ikke garantert at turleder er tilgjengelig på telefon. 

Transport: Tog til Snippen stasjon. Tog, trikk eller buss fra Kjelsås etter turen. Sjekk https://ruter.no/ for rutetider.

Hovedturleder: Anja Kohfeldt, tlf. 98157878

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/ 

Om de internasjonale søndagsturene:
Siste søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer.
Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne.

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!

Internasjonal søndagstur til Maridalen kaffebrenneri

Denne turen starter på Maridalen kaffebrenneri på Snippen, hvor vi skal få en eksklusiv smak av deres kaffeprodukter. Bare å glede seg!  Vi møtes ved Tigeren på Oslo S kl. 11.20 og tar ...