Singeltreff på Fondsbu 60–70 år

Fellestur

Fra dato
9. august kl. 08:35
Til dato
13. august kl. 18:50
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Jotunheimen, Fondsbu, Hyttetur, Ukestur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Fondsbu
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
12691

Fondsbu ligger ved Eidsbugarden og Bygdin. Bestyrer Solbjørg er kjent for nydelig lokalmat og for å skape hyggelig atmosfære. En av dagene tar hun oss med på en kulturell opplevelse i Vinjebu. Det blir båttur på Bygdin og flotte dagsturer. På singelturene går du sammen med andre single på din egen alder, med mulighet til å få nye turvenner.  

Singelturene skiller seg fra andre turer ved at det er en viss kjønnsfordeling. Du går sammen med andre single på din egen alder med mulighet for å få nye turvenner.

Program:
Dag 1: Ankomst Fondsbu (1061 moh)
Oppmøte på Oslo Bussterminalen 20 minutter før avreise. Se på monitor for hvilken plattform bussen går fra. Avreise med Valdresekspressen kl. 08.35 til Bygdin. Videre med båt kl.13.30 over Bygdin til Fondsbu. Ankomst Fondsbu ca.kl.15.30. Her blir det middag og sosialt samvær. Vi benytter også kvelden til felles samling med presentasjon og informasjon om turen.

Dag 2-4: Dagsturer ut fra Fondsbu
Flotte tilrettelagte dagsturer. Turlederne vil ta hensyn til deltakerne og lede turer med ulik lengde. Korte, rolige turer for de som liker det og litt lengre turer for de som ønsker litt mer utfordring. Flere flotte topper i nærheten av hytta.

Dag  5: Hjemreise Fondsbu - Oslo
Ekstrabuss fra Fondsbu kl.13.15 til Tyinkrysset, ankomst ca kl 13.45. Videre med buss fra Tyinkrysset kl 14.08 til Oslo Bussterminal, ankomst kl. 18.50.

Med forbehold om endring i programmet!

Alle tidsberegninger er gjort ut i fra en gjennomsnittsfart på ca 3 km/ t. Vær obs på at pauser, vær- og føreforhold, ol. ikke er innberegnet i tid brukt på turen. 

Generell informasjon for seniortur i sommerfjellet

Pris:
Kr 6050,- fra Bygdin /til Tyinkrysset
Kr 6955-, fra/til Oslo
Ikke-medlemstillegg kr. 800,-. Bli medlem i DNT. 
Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder, alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: Første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos. 

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Maks antall deltakere: 30 (pluss 4 turledere)

Annet: Sengetøy er inkludert. Ta med matpakke til reisedagen! 
Velkomstbrev sendes deltakerne 1-2 uker før turstart. Der står det bl.a. hvem som er hovedturleder og kontaktinformasjon til denne.

Gradering av turen: grønn/blå
Sommerfjellet er vakkert, men selv den enkleste fotturen kan bli krevende med utfordrende vær. Snø og dårlig vær kan skje også på sommeren. Med riktig og godt utstyr er det oftest disse turene man husker best og som gir godt samhold og gode historier. Pakk sekken riktig og smart.

Utstyr:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer.

Kart og ruteinformasjon: 
Calazo Jotunheimen 1: 50 000. Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken 

Les mer om hyttene her: 
Fondsbu

Viktig informasjon om fellesturer sommer:
Før du melder deg på en tur les: viktig informasjon fellesturer sommer

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Er du usikker på erfaring som kreves for denne turen? Vennligst kontakt Tursenteret: info@dntoslo.no 

Ofte stilte spørsmålse vår faq om fellesturer.

Turledere:
Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og har mye fjellerfaring. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og - glede med deltakerne. Les gjerne mer om hvem våre turledere er her.

Singeltreff på Fondsbu 60–70 år

Fondsbu ligger ved Eidsbugarden og Bygdin. Bestyrer Solbjørg er kjent for nydelig lokalmat og for å skape hyggelig atmosfære. En av dagene tar hun oss med på en kulturell opplevelse ...

Kontaktinformasjon: