Milorgcella ved Skånevann i Røyken

Fellestur

Dato
24. september kl. 11:20
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Godt bevart krigsminne, i dag med fin utsikt. Kupert på store og små stier. Oppmøte: Beston bussholdeplass kl. 11.20 (parkeringsmuligheter).
Buss 250 til Beston.
Turslutt: Beston.

Turen er 8 km totalt og går på større og mindre stier. Solide støvler anbefales pga enkelte fuktige partier. Begrenset deltagerantall pga lite parkeringplass. Deltagere som kommer med buss kan kontakte turleder dersom turen blir fulltegnet med 10 deltagere. 


På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  23. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Milorgcella ved Skånevann i Røyken

Godt bevart krigsminne, i dag med fin utsikt. Kupert på store og små stier. Oppmøte: Beston bussholdeplass kl. 11.20 (parkeringsmuligheter). Buss 250 til Beston. Turslutt: Beston. Turen er 8 km ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sidsel Graff-Iversen
  • Marit Torblå Karlsen