Nærtur på Sognsvann - Månedens tur til St. Hanshaugen

Fellestur

Dato
30. januar kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Månedens tur:Vi starter på tråkkede snøstier til Grinda og fortsetter på turveier via Havnajordet til St. Hanshaugen. Underveis stopper vi på en kafe.

Generell informasjon om nærturene:

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier i de flotte områdene rundt Sognsvann. 

Oppmøte ved bommen på Sognsvann hver torsdag kl. 11.00 (oppmøte kl.10.55). Turene går på stier og skogsveier i området og varer omkring 2-3 timer inkl. pause. Av og til er turene lenger. Vi går i all slags vær og raster alltid ute. Turene avsluttes vanligvis ved bommen, men denne våren vil enkelte turer avsluttes andre steder (se detaljert program under).Ta med sitteplate, mat og drikke.

Når det er vinter er det viktig å ha med brodder. Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. Her finner du vårens turprogram.

Siste torsdag i måneden går vi Månedens tur som er lenger og varer 3-4 timer inkl. pause. Disse turene har samme oppmøtested, men inneholder ofte et spesielt tema.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i Oslo. Her finner du oversikt over alle gruppene. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du har spørsmål om nærturene. 

Nærtur på Sognsvann - Månedens tur til St. Hanshaugen

Månedens tur:Vi starter på tråkkede snøstier til Grinda og fortsetter på turveier via Havnajordet til St. Hanshaugen. Underveis stopper vi på en kafe. Generell informasjon om nærturene: Bli med på ...

Kontaktinformasjon: