Nærtur fra Bøler - tur i nærområdet - vær og føre avgjør hvor

Fellestur

Dato
4. februar kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Tur i nærområdet, vær og føre avgjør hvor.   

Oppmøte: Bøler T-banestasjon klokka 11.00. 

Ta med: Mat, drikke og sitteplate. Brodder kan være helt nødvendig!

Sjekk Facebook for nærmere informasjon om turen, info legges ut senest kvelden før. Ikke på Facebook? Vi sender info på epost på oppfordring! 

Generelt om nærturene: Alle turene starter fra Bøler T-banestasjon tirsdager klokka 11:00. Turene varer mellom tre og fire timer inkludert matpause.  Ta på gode sko og klær etter vær. Pakk sekken med litt mat og drikke. Vinterstid er brodder av og til helt nødvendig. Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. . Turene arrangeres i samarbeid med Frivilligsentralen i bydel Østensjø, og er en del av DNTs nærturprosjekt "Aktiv i 100". Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over vårens Bølerturer. Og her finner du oversikt over alle nærturgruppene i Oslo. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du har spørsmål om turene.

Nærtur fra Bøler - tur i nærområdet - vær og føre avgjør hvor

Tur i nærområdet, vær og føre avgjør hvor.    Oppmøte: Bøler T-banestasjon klokka 11.00.  Ta med: Mat, drikke og sitteplate. Brodder kan være helt nødvendig! Sjekk Facebook for nærmere informasjon om turen, ...