Nærtur fra Bøler - Månedens tur langs Strandpromenaden fra Skøyen

Fellestur

Dato
28. januar kl. 11:00 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Strandpromenaden. 

Vi skal gå langs Strandpromenaden fra Skøyen. Her kan du lese litt om denne delen av Kyststien som altså går gjennom Oslo. 

Oppmøte: Bøler T-banestasjon klokka 11.00. Vi tar T-bane kl. 11.09 til byen. 

Ta med: Mat, drikke og sitteplate. Brodder kan være helt nødvendig!

Generelt om nærturene: Alle turene starter fra Bøler T-banestasjon tirsdager klokka 11:00. Turene varer mellom tre og fire timer inkludert matpause.  Ta på gode sko og klær etter vær. Pakk sekken med litt mat og drikke. Vinterstid er brodder av og til helt nødvendig. Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. . Turene arrangeres i samarbeid med Frivilligsentralen i bydel Østensjø, og er en del av DNTs nærturprosjekt "Aktiv i 100". Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over vårens Bølerturer. Og her finner du oversikt over alle nærturgruppene i Oslo. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du har spørsmål om turene.

Nærtur fra Bøler - Månedens tur langs Strandpromenaden fra Skøyen

Strandpromenaden.  Vi skal gå langs Strandpromenaden fra Skøyen. Her kan du lese litt om denne delen av Kyststien som altså går gjennom Oslo.  Oppmøte: Bøler T-banestasjon klokka 11.00. Vi tar T-bane ...