Avlyst Kajakktur på Oslofjorden (senior)

Fellestur

Dato
18. juni kl. 10:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Padletur, Seniortur, Kajakk, Kajakktur, Sørenga
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
12681
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Bli med og opplev noen av Oslofjordens vakre øyer i turfelleskap fra kajakken. Dette er for deg som har lyst til å ta en padletur, men kanskje ikke har tilgang til kajakk, eller ikke har noen å padle med. Sørenga er utgangspunkt for turen. Vi padler utover Oslofjorden og spiser lunsj på en av øyene. Turen ledes av våre erfarne instruktører/turledere. 

Innhold
Turen forutsetter at du har deltatt på intro- eller grunnkurs - og kan kameratredning. Send inn våttkortnummer med påmeldingen, evt. dokumentasjon på annen padleerfaring. Dette sendes til naerfriluftsliv@dntoslo.no merket: dokumentasjon kajakktur 12681.

Program
Oppmøte og varighet: Friluftshuset på Sørenga Kl. 10.00. Adresse: Sørengkaia 124, 0194 Oslo. Turen avsluttes samme sted ca. kl 15.00 (5 timer inklusiv lunsjpause/effektiv padling ca. 2-3 timer)

Pris: Kr. 599,- inkluderer tur med instruktør/turleder, lån av kajakker, åre, spruttrekk og vest (ikke-medlemstillegg kr 200,-). Bli medlem i DNT.

Mat og drikke: Ta med matpakke og drikkeflaske (drikke for en god dag ute). 

Annet: Når du melder deg på kajakkurs, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.  

Utstyr, mat og bekledning: Det er fremdeles kaldt i vannet så tidlig på sesongen, derfor er det anbefalt å kle seg etter vanntemperatur selv om det kan være en varm sommerdag:    

  • Aller best er våtdrakt/våtsko/neoprenhette, om man har eller kan låne seg det.
  • Det fungerer også bra med et fullt skift ekstra, helst bestående av ullundertøy og jakke som kan bli vått, og genser/dunjakke/regnjakke/poncho med hette til å trekke utenpå i pauser.
  • Håndkle
  • Drikkeflaske som kan ligge på kajakken
  • Det er mulig å sette igjen ting som ikke skal bli vått inne i låst hus, som ekstra skift, mobil, lommebok etc.
  • Solkrem og solhatt (om nødvendig)
  • Ingen løse smykker eller dyre briller - men ha gjerne med solbriller (dette er lett å miste i sjøen ved velt)

Trygghet og redninger i kajakk krever bading. For å få best læring og minst frysing anbefaler vi derfor våtdrakt. Alternativt så kan 1-2 lag ull og overtrekksjakke/bukse også benyttes, men dette blir kaldere. På beina kan man ha ullsokker med sandaler. Dersom du har dykkermaske så kan dette være kjekt å ha til redningsøvelsene (om du er redd for vann i nesa).
Tips! Du kan kjøpe våtdrakt som egner seg for noen få hundrelapper på Finn.no (gjenbruk), Europris og evt. sportsbutikker.

Trenger du turutstyr kan dette kjøpes i vårt Tursenter eller i DNTs Nettbutikk

Kajakktur på Oslofjorden (senior)

Bli med og opplev noen av Oslofjordens vakre øyer i turfelleskap fra kajakken. Dette er for deg som har lyst til å ta en padletur, men kanskje ikke har tilgang ...

Kontaktinformasjon: