Fra Hosle til Brunkollen

Fellestur

Dato
27. september kl. 10:40
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Brunkollen
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Bærum Turlag , DNT Oslo og Omegn , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen krever påmelding, se eget punkt lenger nede i beskrivelsen.

Vi går fra Hosle senter forbi den gamle husmannsplassen Madserud, over Moltemyra og opp til Brunkollen.  På Brunkollen tar vi en lang pause. Fra Brunkollen går turen videre gjennom nokså åpent terreng til Haslumseter kapell, som ligger på en gammel setervoll. Fra Haslumseter går vi tilbake til Hosle om Skuta (som kanskje var en bygdeborg). Det er også mulighet for å ta en avstikker retning Østernvann og kikke på blinkanlegget og anvisergraven til den gamle 600-mereren til Løvenskioldbanen.

Terreng: For det aller meste på sti, noen bratte partier, ganske ulendt her og der.

Oppmøte/start: Start er bussholdeplassen Hosle senter kl 10.40. Du kan gå inn på Ruter og finne ut hvor det er.

Retur: Hosle senter

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  25. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Fra Hosle til Brunkollen

Denne turen krever påmelding, se eget punkt lenger nede i beskrivelsen. Vi går fra Hosle senter forbi den gamle husmannsplassen Madserud, over Moltemyra og opp til Brunkollen.  På Brunkollen tar ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kari Fonnes
  • Halvor Bache-Wiig